Измешано....измешани чуства...измешани емоциии....ах уште на колку тестови ќе ме стави животот. Но јас сум борец...не жртва...така да удри животе се ќе издржамм....
кајнен ангст, мајнен либен фројнден... хало, ви гитс, мајнен наме ис, их пинс, ду бист, филенданк, штразе.. мајн гот, их липтих, ду бист ајнен швајн, вилкомен, дринкен, есен, зеа гут, најн, ја... шлафен, доволно ни е. Иначе.. ко времево, меланхолично.
Их бин кај швајн ма, иако ги јадам како мандаринки унд вас бист ду?:...ајн блум? филајхт...филајхт нихт вилст ду унс баитретен? Сеа сФе се разбравне...кој знае колку утки имам хаха Денес ненаспана сум, ама работа имам па нема спиење
Збунето.....денеска бев на стоматолог,пошто мојата матична се пензионира,морав да одберам нова. Докторката ми даде телефони за контакт,со матичната и замената,но кога проверив преку е-страницата на ФЗОМ.видов дека други имиња ми се заведени,како матични
Од 2014 не сум пишала на темава. Денеска се осеќам ужасно, и на крај му се изнаплакав по телефон на дечко ми. Тажна сум, празно се осеќам. Пмс и планови што треба допрва да се реализираат.
pospano, umorno - kako i sekoj den....da zavrsi ova rabotnovo vreme da se priberam doma ednas i da se poradvam na vikendov