Сκоρо κај повеќето е таκа пρенатρупани со пρоблеми и ρед дρуги ρаботи па и κапаче на све уште љубовни пρоблеми али тρеба по неκогаш да се исκлучиш од све а најдобρо ќе биде тоа почесто да го пρавиш што би ρеκле удρи бρигу на весељу инаκу ќе еκсплодиρаш еден живот имаме со пρоблеми без нив гледај на посветлата стρана остави све зад себе живеј си cool ах тие шκолсκи денови да ни се вρатат κаде немаше ваκви ρаботи имај си најубава нова годишна ноќ забоρа ви на све смеј се на све поздρав
Не си единствена Гледај на убавите работи во животот Да не сум офтопик, исто како зимсково цветче се чувствувам
За мене голем ден,долго очекуван.Посакувам здраје за тие мои што останаа и нормално за мене Една особа е најзаслужна за мојата среќа
Veri veri budalo kul so pesna se razbudiv i cel den si ja pejam gi iznasmeav doma a sega mi se vrti ozvucejneto da go opteretam ama zal mi e za komsiite a i za domasnite sepak na slusalki ke ostanam
Ќи бидеме ние подобро,веќе сме подобро после новогодишните гушки со оние кои навистина не ценат и сакаат