Мотивиρано со нови планови за иднината вρтење нов лист t.s.нова κнига минатото остана позади освен две особи κој отидоа во ρајот лугето што останаа во стаρата κнига све до тhe end κе бидат запишани во новата и κе им бидам должен цел живот останатото отиде све во Ваρдаρ доста беше да се замаρам што κажале,мислат и дρн дρн за мене ме саκал не ме саκал збогум минато напишано на 28 животни стρани yes yes
Мислев никаков ми е денов се додека не слушнав дека го пуштиле од болница Сега се чувствувам одлично!
Глупаво и досадно....немам со кого да испијам едно кафе. Друштво, дечко, сите ми се разбегаа по светот, само јас останав во овој наш сирот крај. А помислата па дека нема да се вратат во скоро време ме расплакува.......
Свежа и одморена, ама има ама... Почнува да ме обзема идеја за шопинг, а оваа година ми почна неуспешно во трошењето пари за нешто ново
pissed off. plakame cel zivot zdravstveno osiguruvanje, za na krajot da se baraat donacii za operacii za zivotozagrozuvacki bolesti. kade odat nasite pari alo??? da molam boga da ne daj boze mene mi se sluci nesto. a od druga strana ke plakam. za mocanite dva aspisrini godisno? za tri pregledi na doktor godisno? zatoa nikogas nema da ne bidi drzava.
Барем со го имаш семејството ☺ Јас во странство сум со дечко ми кој е различна смена од мене не го гледам кога сакам и немам никој друг.Имав едни да речам пријатели од мојот град ама не ме сакаат повеќе оти не сум како нив (луѓе кои дошле во странство и знаат само до маркет да одат и по куќите да оговараат....) Знам дека е тешко од лично искуство ама накрај од фамилијата побитни нема секогаш ќе ти фалат. Искористи го секој слободен момент за кафе со твоите без разлика за што ќе разговарате ☺☺