Добар ден Кики Да те расонам јас Повели твоето омилено чоколадно (наше егејско) млеко со грчки колачиња
@Згодно Момче мојата омилена комбинација Ти благодарам Само се надевам дека колачите се домашни (не трошеше вајда пари за тоа)
Како да ме бутнал некој на земја и илјадници после него ме прегазиле. Денес ми е особено тешко, си голтам солзите, ни вкус разликувам ни мирис. Немам глад за ништо.
Lele leleee tolku sum besna sto mi ide kolata pod gaz i da odam da gi krenam vo vozduh Mobico P.S...ako imate nekoja vrska tamu, castam
Namasteeeeee......Pocnuvame so edna utrinska gimnastika. Povtoruvajte po mene - SEKOJ SI JA GLEDA GAJDATA.... (Prevod: Sekoj si go tera negoviot kef, po staroselski jazik. Pametni bile starite...)
Еј денеска прекрасен ден за шега со пријателите и колегите фелинг лудооо. Може камерата да го сними ова што го пишав хахахаха и утре на вести да го даде во прилог,наслов "Зоки скренал, Чувстата му се во црвена фаза,Кажууу да сам с умом скренo и ушао y црвеноо
Во драматично-пмс расположение. Во еден момент ми се освојува светот, Спојлер и симпатијата, а знам кај ке биде вечер во друг ми се лежи под јорган со грицки и добро филмче на лаптоп.
Цел ден имав некое непријатно чувство, за еден повик да ме натера да плачам ко дете. Се чувстувам одвратно, колку само не бев свесна колку ги запоставував најблиските пријатели, идиот сум тежок и најголем... Ах животе.
Уморно= Синоќа не убо спиев некои кошмари глупости имав и сабајле ко станав уморна и со главоболка.Да некој знај зошто само што ќе ги отворам очите имам главоболка и тоа страшна често ми се случува........
https://www.google.com/amp/365.com....ipovi-na-glavobolka-i-soodvetni-reshenija/amp Најдобро посети матичен лекар