Uzas, uzas zivote zasto si taka nepraveden kon mene? Sto loso sum storila? Kaj sum zgresila? Sto sum premnogu dobra kon lugeto li? Da mozebi e toa zosto onie koi se losi mnogu podobar zivot imaat. A onie dobrite, sekogas loso gi snaogja.
Денес се чувствувам многу инспирирано! Начинот на кој станувам инспирирана делува мошне мистериозно и непредвидливо... Дури успеав да напишам и поема која ја вметнав во книгата која моментално ја пишувам. Искрено се надевам дека ќе успеам да предизвикам топлина во вашите срца со новата поема ,, Дивите рози растеа, целите крвави на дрвената ограда. Нежните есенски провеви им ги поместуваа листовите. А меланхолиот мирис беше во воздухот, како што стоев и ги гледав црвените латици кои се покоруваа на смртоносното време. Та им запеав приспивалка, да потонат во летен сон И мирно да венеат Без тага, Без солзи... ,, Спојлер
Како можам да се чувствувам кога видов дека 2 од 3 карти за Визз се до прозор Како мало дете на кое му дале лижавче
Сејм. Арно сум на трети и дремам избор имам од кај да се џитнам. Жими се факултетов ми го скрати животот за 1 година минимум.
Одвратно, цел ден свеква ми ми диши во врат, маж ми на терен и викендов-дружба од фирма. Јас дремем сама наместо да сум некеде илезена, се досадувам до тој степен да си викам себе си во брак или у затвор сум?
За никаде. Едноставно животот sucks. Мислам и на месечината да се качам нема да ми биде подобро. Права линија. Рамнодушност. Се нека оди кај што сака, јас и без тоа немам што да изгубам. Замислете да ви дадат се што барате пари, љубов и слично... и пак да ви биде... пех ок. Ок. ОК. ОК
Коа кје го поминеш целио ден со својто малецко братче после толку времеее чувството е Е К С Т Р А. Исполнето
Како времево што се менува во 24h така јас денеска се чуствувам да не речам изминатиов период незнам за што и која е толку причината