Секогш сама ....Ниту сингл значи среќа ниту врска значи среча. ас сум сама а не осамена. АХХХ Секогаш е сама на сликите. Не, нема насмевка. И погледот го крие со темни наочари. Да има некој што може да ѕирне низ тие црни стакла, и да ни ја раскаже приказната што се крие зад нив... Но ете, додека некои приказни молат да бидат раскажани, има едни други, кои се кријат зад темни непробојни стакла. И молчат. Да не ги чуе светот. Да не ги чуе и погрешно протолкува некој си таму што нема да знае што да прави со нив. Некој што нема да ги разбере. Некој што нема да го допрат. Некој што ќе ги сфати како играчка. Да, некои приказни постојат за да не бидат раскажани ама баш никогаш. Па не се тие без причина така заробени.- D.Tanevski.
утрово се разтажив,на работа ми дојде едно детенце гладно и валкано за жал,побара за јадење а ворачето имаше само 10ден.јас нормално му дадов и јадење и благичко,некако ми е мирна душава што денес ке биде најадено ама не е само еден ден...би сакала да бев некој моќен човек и да можев да направам повеќе