Не еднаш ми опцуле мајка како што кажа cocogiirl не се замарај со такви за такви ни камен не вреди да фрлиш. Нека и е среќен роденденот на мајка ти
Поразено до крајот на животот. Тоа е, останав да лежам. Не го преживеав последниот удар. Останав да лежам и да знам дека губам, вечно ќе губам. Дури и да станам, вечно ќе губам. Господ ме легна на земја со последниот удар - тој победи. Ја крена нараквицата победоносно и си замина. Не го барам повеќе, во ништо, за ништо и никаде. Мојот свет сум само јас, можеби и син ми - ако се покаже како вреден и како чесен човек. После се чудат како и зошто сум атеист. Сум. Не велам дека не сум. Не се радувам на Велигден или Божиќ. Не ми значат повеќе. Само за да ја осетам мојата бедотија на душата, мојата сиромашна душа? Само работа и работа - и смешни ми се оние поштени и фини женички, со десет души кои им трчаат по детето, како се жалат. Јас трчам, евентуално мајка ми. Толку. Затоа усисавам во 8 часот навечер во недела, затоа што сум растргната мегу чистење и 3 пати шетање со детето. Денес си дозволувам да сум уморна, да не ми се зборува. Поразена сум, кревам бело знаменце. АМА.....има едно ама, што ке го кажам и ќе стои навек кажано, никој нема да ми каже дали ќе имам верба во Бога или кој било. Кога некој ке ми даде пари - ќе може да коментира како живеам. Јас кревам раце од правилното - не функционирам повеќе така. Сега - почнувам да газам пред мене.
супер, наспана, свежа и осипена со утрински бакнежи ова тмурно бреме денес баш ми годи ,ми се гледа како да е љубовта е чудо
Срекна што се будам жива и здрава и што господ ми дарил две дечиња ко ми се потик за живот.Друго се ке си дојде со ред
Pospana bev ama otkako istrcav edno 45 min sega se osekam vaka Sega ke citam i pijam kafe, pa edno filmce ili ke dogledam big little lies , pa you tube portali, abe dolg e denot. Ne gi davam ovie mojve godini za nisto, a posebno slobodata sto si ja imam.
Се чувствувам погрешно. Да, да, погрешно. Како целото моепостоење да е грешка и заблуда, ете така се чувствувам.. И плус, како будала. Што ли ќе биде од мене....