Како се чувствувате денес?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Lilit, Nov 26, 2009.

1. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се чувствувам тажно .. многу тажно :( :(

2. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Уф денов не да беше грд...Среќа полека поминува.

3. SunFlower94

SunFlower94 Популарен член

едвај чекам да заврши денов..Тапа :/

4. bona

bona Популарен член

Супер, сезоната на нервози заврши :D :D :D сега сум тип-топ 8)

5. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Фантастично. Последен колоквиум денес плус земав две десетки , како ми олекна на душичкава само да знаете. :) :) :)

6. sweet.267

sweet.267 Истакнат член

I ja isto.. :/

7. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Убаво се чувствувам денеска. Иако очекував вечерта да ми е поинаква, ќе пробам да се стрпам (трпението и не ми е некоја доблест) :D . Треба да се пакувам за мојот викенд надвор од Ск, ама ме мрзи некако. Имам време и утре.

Конечно погледнав некој филм, аман веќе од тие сериите, ме уништија сосем. :D Во исчекување на почетокот на NBA финалето, ми доаѓаат убави спомени од минатото. Се' беше полесно кога бевме деца. :|

8. 2468

2468 Популарен член

уффф главоболно :(

9. viki44e

viki44e Популарен член

Бравоо,честито ;) и јас се осеќам супер само што имам еден куп за учење :envy:

10. renata77

renata77 Популарен член

Преладено.Да,тоа е единственото чувство за кое сум сигурна во моментов.Кога ќе размислам и не е некое чувство,повеќе накај прост осет е,али ај сега да не ситничариме.И не треба да споменувам дека само по себе не е нормално,со оглед на календарскава доба од годинава,ама и тука сум немоќна,шта е ту е.. :x
    Денеска неколкупати се најдов во ситуација да мислам едно,а да правам сосема спротивно,како на пример сабајлево,намерно излегов подоцна со цел да немам време за да појдам до едно место и оп,не знам ни јас како се најдов токму таму. :fubar: Велат,се учело од грешки.Да,се согласувам,ама во случај кога правиш една,две или ограничен број на грешки,па во тој случај правилно би било тоа што е спротивно на грешката.Но,што во случај кога си направил 4693265250165883583 грешки,што би било правилно и што би можел да научиш во тој случај,освен дека си роден талент за грешки?!?
    Ахх,се ми е испревртено,исплеткано,несигурно,небитно и само се трудам да најдам црни и бели точки и барем еден дел,нејмал дел да поврзам некако.Но,се` е сиво и се гушам и се давам во ова сивило како во жив песок.И да резимирам,се чувствувам ни живо ни мртво........

11. Lux

Lux Форумски идол

Убаво, и одговорно(книгине ме чекаат,мора уште малку и после ќе се збогувам со нив, па после нови) и сега само наминувам малку овде и заради тоа тажно , сакам барем уште 2 саати да утепам овде, ама џабе.Се на се добро ми е вака, ако не се чувствувам вака сега кога?

12. karak

karak Популарен член

се чуствувам како да ме поминал ураган :| тажно но вистинито многу лош ден имав пола ден ;( ;( ;(

13. viki44e

viki44e Популарен член

ЕЕЕ срцка ама затоаа утреее... ;) Good luck си знаеш ти за штоо !!! :*

14. bona

bona Популарен член

никако :headbang:

15. Ariel

Ariel Форумски идол

Лошо. Имам некој стомачен вирус во комбинација со температура. Мразам стомачни вируси. До сега ме закачиле само 3-4 во животов. Среќа не повраќам, многу мразам да повраќам. Тоа е добро, барем знам дека во животов нема никогаш да имам булимија :D

Да биде пострашно, имам 2 ден менструација која страшно ме исцрпува, како малку да ми се температурата и течната столица :)

Свечено изјавувам дека веќе никогаш во животот нема да бидам на диета. Секогаш кога сум на диета, после 1-2 недели ми паѓа имунитетот, и се разболувам. И ќе речам нема веќе диети, и после некое време ќе заборавам. За ќотек сум, туку ај...

16. Annath

Annath Форумски идол

Мотивирано. Се јавувам по огласи за работа, праќам CV и се друго што се бара. Полна сум со желба и надеж, но и верба дека конечно нешто ќе се исплати. Па и време е, мислам. Се на се, топ сум. Одамна не сум била толку мотивирана да направам нешто. А до кога ќе ме држи, ќе видиме.

17. annnni

annnni Популарен член

тооооооооооооолку изнервирано....нон стоп перам а прв пат ми се случува да ми се оштетат близите која,ми се офарба,која се развлечи,која..... :headbang: :headbang: :headbang:

18. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Ужасно... И јас веќе не знам што уште пишувам во темава кога немам ништо убаво да кажам.
    Се одјавувам од темава додека не се најде нешто убаво :)

19. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Денес, па може да се каже дека денес и вчера сум се чувствувала најужасно до сега... вчера, ме тепаше невиден мамурлак, предходната вечер не знаев за себе, и многу се нервирам ради тоа... и кој знае кај сум седела што сум праела денес сум парализирана, цел ден лежам, читам за матура, стигнав до 150 страна, што е најтрагично сега почна и главата да ме боли..... Ааааааааааааахххххххххх, а у недела сум на роденден у хард рок.... кој знае како ке се одклепам до таму ако ми биде вака :@ :@ :@

20. 2468

2468 Популарен член

станав рано значи, и убаво ми беше. си реков ај да полежам уште 15 мин :@ па сум се успала пак а знаев дека ќе ме проследи главоболка :( знаев :( и сега ставив капки во нос, уште апче да се напијам... па ќе видеме што ќе се случи :worried: