Среќна, пресреќна... Се случија прекрасни работи. Му се радувам на животот, живеам за убавите моменти. ❤
Никако. Нема вода, треба да се туширам како ќе излевам незнам. А мирисам на бензин. Хидрофор за џабе ставен ка не го направија саламно.
Меланхонично, никако... Дали е можно еден град да носи толку многу спомени...?? Зар е можно човекот со кој што си да не сака да отиде во градот на љубовта, Париз, каде веќе бил со бившата девојка? Зошто? ... Ми се вреска, ми се плаче, ми се молчи... Ме сака и све ми угодува, но тоа е тема за која се молчи...
Празно. Се залажувам со еден куп глупости само да не мислам. А слики во мене врежани. Два дена пеколни уште во себе ги гледам. Тежини како цели планини...
Заљубена во неколку прекрасни фустани кои ги видов во излог од бутик но истовремено и тажна што не можам сите да ги имам. ... камо и јас да имав вакво магично стапче
Bitter sweet. Слатко огорчена. Животот ми кажува 'ок биди среќна, ама не се занесувај, се распаѓаш од внатре' хахах
малку збунета, Ај фел ин лов, агеин, секако.....али поим немав овој пат, се заприметив кога станав љубоморна на една шо му се моташе околу него - а гледам дека и другата страна некако хмммм на мајтап ми рече демек не сакал нешто друго туку љубов од мене....абееее дечкоооо, пола мајтап, пола вистина е работава ама ај....ќе видиме, јас ќе си пија кавеее и ќе очекавам....ти си на потег, некако и дечково квазипријателски го викам нагалено - љубави, и ништо не вели, не се противи мн мн....како и да е, убо ми е вака на душичката денес иако си се паѓам од смеење колку сум смотана со него ко ќе зборвам, али јбг - живот....