лајк а б‘%'“.....итс фајнл батл, детерминирана да победам во оваа борба доволно се криев, ја тргам маската - нека излезат еднаш сите демони од мене и нека си одат, не ги сакам веќе, доволно се нахранија од мене....сега зезнатото е што јас станав полоша од сите демони во мене заедно, затоа можат само да цркат од глад - нема повеќе јадење за вас!
Сеуште е рано да кажам ...само што се разбудив... Но, поради вчерашната ноќ се осеќам возбудено, радосноо итн
Чувствувам некоја потреба да се исплачам асално и на раат. Онака, како после една силна бура емоции. Мислам дека можам да истрпам се, и да продолжам понатаму со крената глава. А, не можам. Свесна сум. Премногу сум кревка за сиот товар. Кревка сум на туѓите зборови. На нечовеноста, лицемерието и завидливоста. КРЕВКА СУМ! И понекогаш се мразам себеси поради тоа. А, понекогаш се мразами затоа што сум премногу добра за другите, а лоша кон себе!
Utepana od zestinava. Ova ne e podnoslivo. 32 mi e vo kukava (klima nemam, ama zatoa parno imam , u stvari nikogas do sega ne mi potrebala), a nadvor milina. Da spiam vo dvor mi e strav od divi zivotni. Mnogu mi e zal za edna nedela koga istovo ova ke stigne vo MK ke bide 42 sigurno. Zal mi e za majka mi i svekrva mi, stari luge vo zgrada zatvoreni. Globalnovo zatopluvanje e seriozna rabota. Mene mi donesoa treta kanta za organsko gubre bioloski raspadlivo. Jas treba da se sekiram za planetava ako ne kazna ke platam, a polovina svet uste neznaat deka otpadok treba vo kanta da se frli. Toa mu doaga kako eden da cisti, dvajca da rasturaat, koga li ke bide cisto? Trevata mi izgore od toplinava, me boli dusa.
Ќе експлодирам секој момент. Бесна сум, лута. Капак на се па и не се наспав како што треба. Денот ужас уште од рано наутро.