Среќно на овој ден, кој претходи на следниот 19.07....порано го мразев тој ден, сега само знам дека заради тој датум сум тоа што сум сега - она што одсекогаш го сакав, силна, јака, независна, со нула толеранција кога некој ми кажува што и како да правам. што? тие го живеат мојот живот, немаат нивни? штета, нека си измислат барем живот. секое паѓање и станување беше само припрема за мојот фајнл батл, таа година на тој ден...ама затоа бев тој ден гладијаторот кој победи и покрај малите шанси за победа, за себе, за својот гол живот, за своето јас...тоа е мојот нов роденден...затоа - среќен роденден на мене, бидете сите среќни кога ќе ме нема - јас го живеам моето ново јас....
Kako mi trgna denot od sabajle...kosmar...me razbudi telefonot -ziva glupost,istoto mozelo da poceka za podocna ,ama ludjeto nemaat orientacija za vreme. Potoa ...pak gluposti....me pobrkal covekot....aj nema vrska...mlado,zeleno,saka a ne znae kako.... Ama ...se razbudi @zhap4e (ljubi je dada) i me raspolozi so samo 2 pesni. Aj...neka trae...radost...pesna...sreka...
Глава боли, кичма боли, нога боли..нешто друго ме боли Депресивен период на офкање, од оф леле глава не сум кренала
јас станав ама одвај се одвлечкав од кревет и јадејне па на работа таму се во трка се на брзина делови за нарачка фактури меилови понуди роба да потпишиш да побараш понуди за делови попис да потпишиш роба од магацин па да скенираш потпишано па на меил пракаш и така се бркаме со времето тоа е тоа секојдневие