После џогинг секогаш полесно и поубаво...иако утринскиот повеке го сакам ама зависно од работните обврски
Конечно се разбудив наспана. Се чувствувам одморено. Со полни батерии, спремна сум да го истерам денот.
Потрошено. И физички и психички. Само добра мисла ме држи да зборам со нормален тон и да го користам умот. За некој ден нема да е вака...
Виновно. Виновно затоа што сакам да е во беспрекорен ред, се да е фино, културно кажано, речено, направено. Не ми чинело и тоа, ваљда треба ко стока да се понашам за да бидам добра.
петок...нејќам да заврши...одложувам спиење колку што можам за да можам да си дозволам повеке искуства наскоро ке дојде понеделник и повторно ке почне досадната работна недела секој сака да си ги оствари сопствените моментални потреби/цели и сите ги заболе газот за другиот..заџабе се социјално наметнати "финости" кога сумарноста на акциите ја дава крајната слика
Momentot... Koga ke zaspies pred 12 , se budis vo 2 i izleguvas na otvoren pat da ja testiras kolata,a u stvari se testiras samiot sebe... Potrebata za kontroliranje na nesto sto odamna ne e vo moja mok e zamaskirana so adrenalin od vozenjeto.. Cuvstvo na nemok ....
Umorno, od lugje koi zaviduvaat, koi te polnat so negativna energija. Najbliski luge od koi nemozes da se trgnes , kaj i da si baaam ke se pojavat pred tebe ko goveda