aaa zaboraviv, cestitki do bebceto da raste goolemo i da e zdravo i zivo e ova e stvarno povod covek da se raspolozi
Ajde i jas se pridruzuvam kon cestitkite Denes imam mnoogu los den(se premrznav uste od sabajlecki, ke ispokrsev noze, ispitot ne pomina ko sto treba) ama uste malku i sesijava ke zavrsi konecno! Ama posle ke moram da si ja sredam rabotava i da si resam nekoi dilemi...Aj se nadevam deka ke ispadne se ko sto treba
O..da zaboraviv da cestitam za bebusot.Neka e ziva i zdrava malata bebuska.....Pa moze ke mi bide snaa
е нека е жива и здрава А судејќи по крајов на денов,мене ништо не ми се смена во расположението,се чувствувам хаотично :roll:
Тапа. Мразам да одам по дуќани, секогаш се разочарувам. Не се алиштата криви, да ослабев некое кило...
...za deneska e dosta... ...kako smo se nadli dobro smo se udalui... ...po nashki prashajteja LaFille... ...ona e po srpski...
Za nekoe cudo odlicno stanav polna so energija odmorena,osvezena(mada za toa e decko mi kriv ) Si spiev 5 saati sto e premija za mene i taka. Pa vi posakuvam na site prijaten den
zdodevnoooooooooo....e kolku mi falat studentskite denovi,prva,vtora godina na faklutet...postojano zapoznavas novi luge,se druzis.postojano si negde na kafe ili nekoj e kaj tebe na kafe,,pa zabavi,zurki...simpatiii,udvacari...sekoj den ti e nesto novo...a sega tapaaa.sekoj den isto..rabota doma,rabota doma,ke zacistis nesto naprais jadenje,,so deckomi pred televizor ili trosime kalorii ..toa pa toa...Dosadddnooooooo......
Денес како се чувствувам??????????? Што знам како се чувствувам за никаде сум пак ама сепак ме развеселува помислата што знам дека некаде за жал далеку но сепак некој ме сака и мисли на мене поздрав4е до ситеееееее
пак никако,ми се пцуе ама ај да си бидам културна,и онака ништо не ќе постигнам. Ми се смачило да бидам олку емотивна,депресивна,да ми е досадно...ај кажете нешто симпатично за да си правам :roll: please!?!?!
малку нервозно, ама од ова коцертов и многу убај спомени ми се навраќаат, па кој го биииииииип за да се нервирам за него. не вреди.