Како се чувствувате денес?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Lilit, Nov 26, 2009.

1. annnni

annnni Популарен член

Абе вие сестри близначки да не сте се ви е исто... :lol: :lol: :lol:

2. 2468

2468 Популарен член

лелее анннни како не погоди од прва еј :D не ми се верува :rofl:

3. annnni

annnni Популарен член

абе си правев муабет со лижалчето на скајп и знаеш ово оно....па да ве подбуцнам....за близначките... :lol: ;)

4. Angelche

Angelche Популарен член

Беспомошно. Посакувам да имам магично стапче со кое сите луѓе ќе ги направам среќни..со кое ќе се сменат лошите, себични, лицемерни луѓе на подобро... со кое ќе направам сите луѓе да бидат подеднакво задоволени..Со кое ќе им ја сменам судбината на децата со специјални потреби, не само на децата и на возрасните, да им ја сменам судбината на гладните, голите, босите...Ех да беше животов бајка...Да бев некоја добра самовила...Ама не сум, и немам магично стапче и ништо неможам да направам само со посакување и со удирање на стапче...И затоа работите треба да ги превземам во свои раце и да сторам се што е во моја можност и моќ..

5. 2468

2468 Популарен член

роденденско :lol:

6. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН Бројче, Нека ти се исполнат сите желби, да си поминеш најубаво денеска. ;) Полнолетна - и по амерички закони! ;) :*

7. annnni

annnni Популарен член

среќен роденден бројче :* :^: :^: :party: :party: :music: :ninja: :d:

8. Miss-Perfect

Miss-Perfect Истакнат член

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН бројченце и се најубаво, многу среќа, љубов и се што посакуваш да ти се оствари :^: :^: :^: :party: :dance: :music: :f:

9. Ariel

Ariel Форумски идол

Лошо. Вчера барем имав температура и цел ден спиев. Денес немам температура, ама ме боли глава од вчера, па ништо не можам да правам. Не можам ни да лежам затоа што ме боли грбот од лежење. Имам по дома триста работи за правење, ама ништо не можам д правам, страшно ме боли глава и омалаксана сум.
    Уф колку се чувствувам бесполезно и беспомошно, мразам кога сум ваква!
    Станата сум од 8, а веќе е 2. Ништо немам направено. Веќе 6 часа. А каде е крајот на денот?!? Ужас!!!

10. Lilit

Lilit Форумски идол

Деновиве сум...чудна!
    Заспивам во рани утрински часови,биоритaмот ми е крш!Страшно ме нервира,ми го намалува денот,желбите и расположението.Не сум човек без организација,а ова ме прави во тотален хаос.
    Вчера еден пороен дожд што ме фати...да не кажам како трчав по цел плоштад,откако ми здосади да седам под тие стреичињата доле кај камени.А тамам почнав да уживам во музиката на трите тетки кои не чув како им се вика триото,беа фантастично добри,се ежев од што ми беше убаво и тап...истури!Битно во тие гужви,буткања,борби за суво место,тепачки (едно бате почна боксови да дели зошто некој го испрскал и уште џекот застана на дождот и урлаше...не разбирам зошто,бетер наврна,нема везе,болести),во сите тие перипетии,во гушкањата на мојот мали,преку рамо забележав една форумџика,со розева марама,ќе се пронајде сама ако ме прочита! :D
    Баскерфест,ми се допаѓа Скопје раздвижено,го сакам вакво,но морам да признаам дека освен музичкиот дел и скарите,како и тезгичките со чудо рачно изработен накит,не ме бендисува друго.Супер се дечките,браво и пофалби и се...ама од никогаш не сум сакала циркуски точки и вештини,можда зошто моите млади и луди ме имаат истрауматизирано со е*аниот мајмун кој се сликаше со мене во циркуз кога бев колку две векни леб...да се сеќавам,се сеќавам и на талпите наредени и доле под нив слама...страшно високо ми се гледаше.Траума,тоа е!
    Мачорот се гали од лап топ,гнасен ми е,ќе има бањање...
    Америка пристигна,сега ќе се рмба,јас си правам од дома списоци за чие исполнување ќе почекам едно 4 месеци.Еее а можев и јас таму да бидам,ама кој да знае дека ќе ми се нареди вака пријатно се и ќе имам тон време...
    Се што ми останува како исплнување ми е хуманитарните исполнувања и праксата за која и баш ме мрзи право да ви кажам.Архива и кафиња да варам,ма нејќум бре!
    Научив дека невозможно е мене да ме мотивираш на диета,зошто секогаш з*ебувам 15 мин пред 12 уште првиот ден.Не сум маж за да додржам...тоа е лошо!Дисиплина по тема храна ми била секогаш слабост,иако не сум голем конзуматор,сакам од се по малце...јбг.
    Скот Пек се решив во целост да го истражам и прочитам...дамнешна желба,целам кон сите дела.Просто е фантастичен!
    И така бе дечки!Бидете фини,добри,расположени,опуштени,насмеани и така се со ред,освен спротивностите на сите овие расположенија.
    И дај времево нека се оправи,не сакам нерешителни и променливи луѓе,не сакам и вакво време!

11. slavica999

slavica999 Популарен член

Tazno i mislam deka ke puknam. Sakam da go svatam smisolot na zivotot i preku glava mi e od tudji problemi koga jas imam svoi eden kup i iskreno se nadevam deka ke se resat....valjda...nekogas...Ocajnicki cekam da dojde maz mi od pat - da ke bide za nekoj si mesec ipol, da se utesam. Odime na odmor nekoi 10 dena ripame kako zajaci, gugutkame i potoa pak isto. Ostanuvam sama. Tolku mnogu posakuvam da toj e tuka i da mislime kako da go preterame mesecot sto se veli, otkolku vaka....
    Nemozam da se pozalam sega ne mi fali nisto, osven toj. Koga si sam za nikade ne si.
    Osamena jas...

12. bona

bona Популарен член

не знам... како ќе се чуствувам после таква ноќ, од нервоза и пц-то замалку ќе го скршев, но за среќа не направив ништо лошо... а сега чуствувам некаква празнина одвнатре, ми недостига некој, ми се прави нешто (не знам што), една прошетка ќе ми помогне можеби... ќе пробам :|

13. Angelche

Angelche Популарен член

После вчерашната вечер, вечер со грижа на совест, апосолутно без причина...се чувствувам ненаспано, кај легнав во 5-4 саат, a станав во 10, ми закажал татко ми на фризер :o Па ајде си го одвлечкав мојот мрзлив газ :lol: и чекав чекав 3 сати ред. :o Ќе паднев од столче...Ама ајде вредеше, сега како ми е извиткана косава, за мерак...ама до утре сигурно ќе ми се растури...па пак ќе морам да станувам рано...и ненаспана да одам на матура кај братучедка ми...па башка и од концертов вечерва... :( :( Сега неможам да си легнам, ќе ми се растури косата :( ;(

14. Annath

Annath Форумски идол

Уморно... ја стокмив куќичкава тип топ, од под до таван... и сега се чувствувам супер! Кога знам дека ми е се средено, супер ми е... а вечер треба да стојам на нозе... не знам колку време... ама ќе издржам :)

15. Nina24

Nina24 Популарен член

^ Да не одиш на Кирил? :)

16. BlueEye

BlueEye Истакнат член

uzasno ova vremeto mi gi rasipa site planovi za denes :(

17. Lux

Lux Форумски идол

Убаво, изначитаноо, релаксирано и задоволно. :)

18. annnni

annnni Популарен член

тоооооооооолку изморенааа.... :( ама сега ќе си манам еден туш.....и се ок... :)

19. WildAngel

WildAngel Истакнат член

Пред се наспано. Иначе добро се чуствувам се си е во ред....Цел ден сум пред компјутер не ми текнува да станам... :lol: Ако заслужувам! ;) :)

20. girl23

girl23 Истакнат член

Весело, срекно и исполнето :) се надевам и вечерта ке ми биде таква убава 8)