Дека се мачам со пропадната врска. Раскинувам,попуштам се смирувам,терам по кеф што сака она...тоа што го сакам јас воопшто не и е битно па после се праи невина демек лошо била разбрана. Сам искачувам Водно зашто неа ја мрзи ,сам утре ке идам на Вардар-Реал Сосиедад другата ке ја подарам на некој кој вистински ке му значи да ги гледа,сам ке си барам од сега друштво за у кафана зашто ако она држи диети и не слуша шабанско јас го праам тоа да си ја отворам душата коа мене ми е кеф....од сега се сам. Себичност невидена Прашањето беше као се чуствувате денес. Како човек кој нема свое ЈАС
Збунето уште рано рано. Сонувам сон и му викам на еден нешто ЕГО а он ми вика НЕ НЕ алтер его е тоа ти што го збориш. Whatttttt?И милион прашалници.Што е па сеа тоа? Ваљда дека читам книга со психијатар мојата потствест запамтила нешто што ја поим неам што е разликата.
Одлично, после подолг безвезен период. И да, не се сложувам дека парите не влијаат на расположението. И те како влијаат, јухуууу кога ќе мавнам еден шопинг вака петочки!!