Srekno,ispolneto,raznezneto.... ...vo iscekuvanje na utresniot den... ....den koga prvpat go vidov i zedov vo race....
Сите можни чувства од утрово до вечерва ги почувствував:Почнав со љубов,среќа,па тага (од лоша вест),па нервоза и стигнав до чувство на безвредност...
Денес ми беше денов да се биде или не... Сеуште ме удираат јаките кризни моменти каде што помислувам да го направам најлошото. Кога нагло се разочарувам и ја губам волјата за било што да се борам или живеам на крај производот секогаш е како денешниов. Пак ке спомнам срека е што те имам па ме трпиш со сите мои детски тијнеџерски плачки и моменти иако сме возрасни и треба одамна да се помирам со тоа. Не знам дали е фер.
Imaat site takov ured ama ne e aktiviran pred 38-39 god. Imase edno intervju so Tanja Boskovic vo koe veli ; "Nemoram iza svakok coska da se susretnem sa svojom gluposcu". Togas mi stana jasno deka ne e ona edinstvenata. Kako i da e nadevajse uredot ke profunkcionira nakaj 40setite. E togas samo ke gledas i ke pustas po nekoj blazen osmeh. I od ovaa strana e mnogu interesno ama nema adrenalin.