Како воз да ме згазил,не ми се спие,ама уморно се чуствувам,најадена,стомакот тапан,како трудна изгледам,па ми иде да си легнам,да се спружам,да одмарам,ама малце да ѕирнам,да видам што има на фемина,па вечер ќе спијам колку што ми душа сака
Уф... значи имав тежок, напорен ден. Кога само ќе ми текне.... Све и свашта се случија... Но што е тука е...
Требаше денес да возам точак покрај кеј но неможам . Се чувствувам многу изморено и сеа ќе легнам и ќе си спијам до утре
Онака. Се надевав за нешто, ама не испадна ништо.... ништо посебно. Ајде ќе има друга прилика. Обврски имам, глава пуца.
Денес бев на работа да средам некои несредени административни работи, па во банка уплатници, па по оценки од пред 100 години... Како се чувствувам? Мизерно. Како студент. Теткицата на студентски се изначуди како не знам како течела процедурата за семинарска и за малку што не ме истепа. Теткицата на шалтер во банка се изначуди што и побарав да ми пресмета конверзија на девизи во денари (јас тоа сама сум требала да го направам, плус ми пишувало)... Јас сум клиент. Тие се тука за мене. Ако не постојам јас, нема да постојат ни тие. Освен третманот, ме погоди и тоа што некако изгубив доверба во тоа што го работам. Има ли воопшто ефект? После ме погоди и тоа што се ближи денот, а јас не сум мрднала со прст да најдам нова работа. Не смеам да дозволам да ме обземе депресеивно расположение. А од друга страна се чувствувам силна и самоуверена, сакам да му покажам на светот што знам и умеам, ама немам можност. Сепак, верувам во тоа дека секое лошо за добро е. Веројатно морам да верувам во нешто. И да, во панта реи, како и секогаш. Најтрагично е што и не е толку трагично, и да останам без работа ке се снајдеме за некое време, а вечно без работа нема да бидам. Ама навикната сум дека треба да работам и да заработувам добро, и тоа ми предизвикува страшна тежина. Во последниве 9 години само еднаш останав 5 месеци без приход - кога имав дете.
Денес,...никако, депресивно, разочарено по малку....од самата себе Морам да соберам сила за деновите што доаѓаат,...офффффф
ponedelnicko custvo ..polna so energija i nadez deka cela nedela se gleda po ponedelnikot premnogu raspolozena i posle bagi bagi vreme kradevme slivi ko nekoj decinja od po 10 godini se penterevme po drva se smeevme za toa so ne gledaat lugeto i si mislat: koi ludaci se??? ama nas ni bese najubavo se cutvuvame bezgrizno i ko svetot da e nas i pocetoko na letoto go pocnuvame od denes
Прво , се наспав и пак не можев да станам , после малку се изнервирав сите се вратени од школо ние на школо 2ра смена во сета жештина, после вака и сега сум рилекс, па ќе пишам да видите како од ко ќе зема да уча
Леле колку само ми се спие. Денов година ми се стори. И не можам да учам веќе. Сега уште либето д аси го видам, па да спијам мирно. И утре јово на ново...
Песимистички,...нешто како и вчера....Само што денес си ги измив и очите плус... Ооооо Боже дај ми сила да го издржам она што ми следува
Па релативно добро за разлика од вчерашната втора половина на денот.Малку си бев "дигната" пред саканиот оти вчера малку фалеше да се отераме УПМ и сега е добро ама не баш како што треба