Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.395
    Допаѓања:
    1.118
    Ненаспано, легнав во 4, а станав во 9 :( Сепак расположена, поготово за отворање нови теми :D

2. bumbi

bumbi Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    494
    Допаѓања:
    262
    sega za sega ok, nenaspieno, i se nerviram sto ke dremam 3 saata na fakultet za da polagam :@

3. girl23

girl23 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    33
    Па подобро денес, малку поспано..претерав ама ако...денес со подобри мисли сепак во главата. :lol: Се надевам на уште поубав ден... :*

4. katka-slatka

katka-slatka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    47
    Е малку подобро е денес,опуштено,добро поминав сеа,бар така мислам... Во главно супер сум.... ;) ;) ;)

5. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Мнооооооогу тажно и целата сум во прашалници :( :( :(

6. renata77

renata77 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    8.605
    Нервозно. :devil:
    Лев ден.Ги знаете оние денови во кои иако се будите навреме,некако немате време за спремање,фризурата не ви е баш како што треба,но мора да тргнете.Ужасно ви се спие и ве боли стомак,а по пат забележувате дека капачето од штиклата ви паднало,и баш тогаш го сретнувате човекот кој во такви моменти најмалку посакувате да го сретнете.Стигнувате на работа и таму се соочувате со еден куп,нервози,фрустрации,напнати и стресни ситуации...и пак нервози,комплицирани и стресни ситуации,и нервози...и нервози.Ох мори мајко.По некое време ќе се среди се` или речиси се`,но се чувствувате како преџвакани,и тоа преџвакани од некоја ѕверски јака и манијачка вилица.Ги собирате последните атоми од енергија и тогаш ви текнува дека наместо да се опуштите и одморите,по некое време ве очекува средба,за која сте свесни дека е потенцијален извор на нови,дополнителни нервози,Долго време сте ја одолговлекувале таа средба со дотичната екстремно иритирачка личност,но знаејќи дека кога тогаш мора да се случи,пред извесно време ТОКМУ ВИЕ СТЕ ЗА ЗАКАЖАЛЕ ДА БИДЕ БАШ НА ОВОЈ ИСТИОВ ДЕН.Работава,да не е жално ќе биде смешно.
    Кога ќе размислам,можеби нервозно не е баш најсоодветен збор што ми ја опишува состојбава.

7. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.524
    подобро од вчера.

8. Miss-Perfect

Miss-Perfect Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2010
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    77
    Разочарано, запоставено... ;(

9. sarah.key

sarah.key Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2010
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    24
    Нервозноооо цела недела и се заради една личност :@

10. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Кога се ми беше розево, се појави таа црна дупка. Од која сега ме заболе глава.
    Мора да постои некој, што барем еднаш ќе ти го уништи денот...

11. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.193
    Па наспано некако се чуствувам,малку уморно,жешко ми е,надвор пекол,врие од горештини,малку главата ме приболува :( :)

12. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.344
    Допаѓања:
    5.893
    Добро..не ми се спие фала богу но и да легнам би заспала :D

13. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.437
    Допаѓања:
    143.545
    Нешто не сум добра со здравјето.
    Вчера ми потекоа нозете, а еве сега пак. Знам дека може да е од топло, ама и друг пат било топло, е мене ова прв пат ми се случува.
    Читам нешто срце, бубрези... ау не е ваљда до толку...

Утре ќе идам да се боцнам за крвна слика, знае ли некоја од форумџиките што се медицински образувани што конкретно треба да испитам? Ова со матични лекари, ова, она сложено ми е.

Инаку супер сум си, расположение на завидно ниво.

14. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.458
    Допаѓања:
    5.426
    опуштено и среќно, задоволно од она што успеав да го завршам денес. се осеќам како гасеница што одвај чека да стане пеперутка. полна со желба за да го видам моето сонце но ќе почекам до утре. ах тие негови обрски :wasntme:

15. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Ајде сонце, уште утре па спиј колку сакаш :D :*

Мене ми помина главоболката, ама мислам дека пак ќе се врати. Не знам што ми стана, земав и јадев како никогаш да не сум видела храна? Дали временскиве промени влијаат врз мене? Зошто навистина не знам што се случува со мене. Де ми се спие, де ми се јаде, де глава ме боли... не знам... :^) :?:

16. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    348
    traj angelche i mene mi e taka,mutavo :@
    разочарана сум од идните свекор и свекрва :@

17. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.941
    Допаѓања:
    203.228
    Ме убива сонцево во Скопје... само шетам последниве три дена и тоа по најжешкото. Ама издржав некако, отсега без причина не излегувам. Ќе си се шетам само навечер. Инаку си се осеќам топ... лето е, иако е топло, се ослободуваме од облеката, од килограмите (па фала Богу, веќе не ми се јаде толку поради топлово :D ), и во петок почнува едномесечниот празник 8) :D да живее фудбалот! Ќе има седенки, пиво, чипс и навивање (добро, јас ќе скратам на пивото и чипсот :P ).

Ариел, направи си целосна крвна слика, комплетна анализа. Не верувам дека е нешто посериозно, веројатно е од топлото, комбинирано со многу седење/стоење. Млада си за да имаш проблеми со вените, или не дај Боже, срцето и бубрезите.

18. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.614
    Прекрасно се чувствувам денеска, со оглед на фактот што 2 дена сум само на течности, ама буквално!
    И јас едвај чекам да започне фудбалот, не сум некој фанатик, ама сум за дружба и муабетење, онака баш лежерно, а ќе си ставам и некое тикетче, сега на почетокот би требало да испаднат неколку утакмици, па може и мене ќе ме огрее :sun: :D

Се согласувам со Анат, Ариел провери си се на докТур што би рекла баба ми :) во најскоро можно време, јас кога пробудам да се дијагностицирам со симптоми на Google, сфаќам дека ми штети и го вади хипохондричното во мене! :D

19. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Супер :P

20. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Како издржуваш??? :) Диетата на Бијонси ли ја правиш, со јаворов сируп?