Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    паааааааа некако бхезвезно сеа за сеа зш мора да идам на фах да полагам... :devil:

2. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Некако чудно, а сепак убаво.
    Затворениот прозорец ме гуши..................... тоа го решивме.
    Билбили се слушаат надвор, тие и ме разбудија. Ете тоа е будење. Просто и во него да уживаш. :music: Без стресови од бучни звуци, крици и слични глупости кои доаѓаат од мобилниот или евентуално од будилникот.
    Тушот ме чека. И мене ми фали... гел за туширање со мирис на тропска шума. Ах... колку го сакам летото.
    Но ладовината под сенка ми е помила.

3. bumbi

bumbi Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    494
    Допаѓања:
    262
    одличноооо... се разбудив со одлична вест :) сестра ми ми кажа дека го положила и последниот испит што значи ке има журкааааа :rofl: :rofl: :rofl: среќна сум за неа и многу си ја сакам :inlove:

4. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.614
    Па.... 3 ден од мојата голгота со нејадење. Ама одлично се чувствувам засега, бре инат - детиште, ми текнува на тој цртанот кога Магаренцето сака да бидеееее.... ПЕПЕРУТКАААА!!! :D Ете така се чувствувам, од магаре - пеперутка.

Вчера си купив карта за Sex&City 2 конечно, вечер одам во кино! :lol:
    Се кријам од топлово, ќе си гледам филмчиња и ќе дочитам некоја книга од започнатите 5.
    Убаво се чувствувам. Фала на прашање. FEMINA е првата што ме праша денеска. :D

5. katka-slatka

katka-slatka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    47
    Уф,па ни јас не знам како се чуствувам,некако безвеза,сама сум,ми треба друштво... Така некако тажно сум.. :(

6. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.343

Namali sol vo ishranata,a ako sedis po 8h na rabota i od sedenje na stolce se desava (ova e moe iskustvo). Ne e strasno, mozes cisto informativno da napravis analiza na mokrakjata...
    pozz

7. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    650
    Уште спијам ама се нервирам кога ќе станам во 2 часот....аман :devil:

8. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    348
    жешко немаме клима пекол е :@
    утре полагам а книга не сум фатила :doh:
    мрза сумммм :tmi:

9. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Со оглед на тоа што од денес сум на распуст се радувам, и хепи сум , и не знам што побрзо да направам па затоа пишувам овде :D И пак си почнувам со тренинзи после мала пауза :D

10. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Аааа најдобро :D Сите овци на број ми сеее ;)

11. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Ужасно нервозно ]:) и расплакано ;(
    Крај со крај не можам да си соберам. На 18 години сум на работ со нервите.
    Единствена утеха ми е тоа што има кој да ме сфати и ислуша :inlove:

12. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    Хипи, за слушање нема да можам ама ќе можам да те читам...Па ако ти е така полесно...
    Од друга страна ќе ми недостигаат некои фацки од школо, кои нема да ги видам цело лето. Не обични фацки, фацки кои ми го правеа денот подобар, фацки кои можеа да ме насмеат и кога ми беше најтешко. А знам дека тешко ќе стапам во контакт со нив летово...Па ќе си чекам до септември...
    Се чувствувам и празно поради некои себични личности. :devil:
    А како и секогаш на врвот на шлагот се наоѓа јаготката, па кај мене таа претставува настинката :(
    Цела зима не се разболев, во сред лето...Абе ајде....сега сите ќе излегуваат...јас ќе седам дома... :(
    Е не може така...

13. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    изморена, преморена :( цела вечер не сум спиела :yawn: ми паѓаат очите ама морам да издржам :worried:
    после убаво поминатата вечер, кафенце со прекрасна личност :* , топло креветче со мојата љубов :inlove: ... гушкање до утринските часови :$ ... па вреди овој умор денеска :lol:

14. Miss-Perfect

Miss-Perfect Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2010
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    77
    Преморено!!! Го извртевме цел град со зверот по тоа сонцето... Уфффф... Но бар добро беше што не се испокаравме пак. Може ли да се среди се?? Којзнае?! :worried:

15. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.458
    Допаѓања:
    5.426
    топ цел ден со дечко ми гушкање милување, просто на топлово се лепевме еден до друг се препотивме ама љубов е љубов. се немавме видено некој ден заради обврски али денес надохнадивме и се осеќам топ најубаво најволшебно. ех што ти прај еден поминат прекрасен ден со особа која стварно ти значи полниш батерии максимално :$

16. girl23

girl23 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    33
    Сите со љубовта...ахх ви завидувам девојки...а јас....јас се чуствувам онака кежуал по дома... :^) Сакам да е до мене да го истискам до максимум, да му шепотам на увце...а тој ...хмм.....само спиееееееее.....малце на нерви ми оди така да во репертоарот влегува и нервозна,..замислена... :sweat: Е па тоа е тоа...завршницата на овој ден...секојдневно се чуствувам.. :( :swear:

17. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.274
    Допаѓања:
    67.880
    Исцрпено...Станата сум од 6 и мислам дека веќе сум при крај на силите. Мавам еден туш и го фаќам креветот што е можно поцврсто :)

18. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    Фабулосо :D :D :D

19. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Фала мило. Додуша има и кој да ме слуша, ама мило ми е што би сакала да ме исчиташ :lol:

Иначе сеа сум поарна. Опуштената вечер со муабет, грицки и пиво супер ми дојде :)

20. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.941
    Допаѓања:
    203.228
    Ко да сум во ПМС, и вчера и денес - се ме нервира... а не сум во ПМС, пошто вчера ми дојде... ем во жештиниве, ем ми подрани. Зошто мора во лето да имаме менструација? :@ И стварно се нервирам што ми дојде порано, еве веќе втор месец по ред. На сите им доцни, мене ми подранува.. ама ако... поарно така, отколку да мислам што и како :P
    И да, хепи сум... ќе си го видам мојот златен Охрид, иако само на викенд... е така ќе биде отсега натаму, чинам |(