Прво, после можам да кажам слободно 5 и пол години пукам од наспаност. Второ, малку измамено од едно копиле кое објавил не знам си каков оглас и не знам си колку пари ќе давал за работа од дома. Нормално, сега го нема. Ама му ставив пријава преку сајтот од каде што објавил, па за друг пат да не му го објавуваат огласот - и јас ќе се поштедам да не налепам пак на него, а и еден куп други луѓе. Тој во грешна црква нашол да се крсти....Ама ако, сега ќе го банираат на тој сајт па нека се чуди зошто
Fever! What a lovely way to burn. )) А,бе, ич не ми е по кеjф сево. Али, смеj си се. И така и овака ..the joke is on you.
Уморно, но среќно. Цел ден излезени со малата, средби со убави луѓе, ручек во Чамо со фаворитот - сармички од лозов лист и колбаси жетончиња. И чувство на големост, презаситеност, загриженост и живост истовремено. Големи промени деновиве...
Се чуствувам како да ја имам истрчано пола Македонија. Мускулите на нозете и градите премногу ме болат. Товаравме извоз 25 тони двајца.
Единствена работа поради која мразам што сум женско, ПМС, болки веке трети ден, психа мава де лево, де десно