Многу ми е жешко, досадно и имам еден куп за учење материјал што е тежок... Не баш убав период за мене. Ми се оди на плажа или на базен
Волвче се надевам се ќе биде во ред. Како може да се чувствувам денес?! Летаааааам! па сега кој како сака нека протолкува не откривам повеќе
бев женски и ми рекоја ке морат со инекција да ти земиме од грутките течност и да ја тестираме што е и изгледа другава недела ке одам,се надевам ништо не е страшно,можеби е само сало насобрано. и имам недостаток на витамин д,отворив тема за да видам дали некој имал искуство со тој витамин д
Се ќе биде во ред мило, верувам. Ти држам среќа и те гушкам многу, многу, најмногу Иначе денеска сум некако... незнам ни јас како. Се ми е сеедно, незнам што да мислам, правам... Осеќам некоја празнина, нешто ми фали, но незнам што е тоа Сакам само се да биде во ред и повторно да ви пишувам дека сум среќна, расположена... Којзнае дали е повеќе можно тоа?!
фала мис перфект убаво е кога некој ти дава подршка се надевам и со тебе ке се среди,некогаш и јас се осекам така,ама само период можеби е
Супер Ептен сум весела денес, не знам што ми е. Уствари знам, другарка ми роди живо и здраво момче, а дечко ми утре слави роденден, па нормално е што сум ваква цел ден .
Значи морам да воведам некаков ред во работата или ќе ме изеде. Дечко ми не сум го видела, ќе ме заборави. Јас се прва смена, а он иде и втора и додека се врати јас веќе спијам И кај ќе си отидам и уште толку по тел ме замараат. Леле морам решение некакво да најдам. И одговор на темава, исцрпено, нервозно и при крај со живците.
Сега сум уморена и нозете ме болат, не само мускулите, па и бев на патот околку светото за 1 час 4100 чекори башка другите чекори и тоа, се на се интересен ден.
Ммммм...па добро досега :geek: Сега се вративме,не ни се седеше никаде и плус сакав домашно приготвена храна која сега во моментов сопругот ми ја приготвува И ке јадам
веќе уморно но цел ден енергично. среќна затоа што почна светско се ми помина во знакот на фудбалот. имам некој дрес па морам да го спремам ќе се навива , најсреќна со моето најмило и навистина ми се екстра деновиве само нека помине така се во знакот во љубовта затоа што се чуствувам вљубено до уши