Хммм... Меланхолично и тажно .... Секогаш мислам out of the box на вакви денови - празници, дека има болни луѓе и дечиња, дека се во болница, дека има сиромашен народ и родители кои се мислат што да јадат тие и нивните деца, дека има луѓе без облека или им е оскудна, има животинчиња бездомни на ладново.... Многу суров е животот.... Многу и не праведен
После вчерашниот спој на нервите..спој мал збор е после вчерашната експлозија денес добро е што сум со здрав памет. Биче боље..само ми треба одмор од луѓе. Секој ден работата ми е со стотици различни луѓе стотици различни карактери фаци. Ми треба одмор од сето тоа. А одмор ќе имам за едно 40 години
Уморна од се..тажно,нервозно. Изгасна еден млад живот, не ми беше блиска личност, само познаничка која ми викаше здраво кога ќе се узминевме.Ама толку се изнаплакав деновиве за неа. Да знаев да ја гушнев јас како постара и да и кажам да не се плаши. Не знам зашто толку многу ме погоди тоа...Има луѓе по 100 и повеќе год уште живеат,а млад човек со толкава желба за живот си замина..Чуден е животов.
Денес се чувствувам одлично. Секогаш се трудам да гледам позитивно на животот..и да уживам во него. Животот е прекрасен и кога ни се случуваат понекогаш лоши работи треба да веруваме дека се може да биде подоброо..
Нит` ми се учи, нит` ми се седи, нит` ми се спиеее.. Е ај сеа........ Spoiler Ок, ок ќе учам, добро, аман. Spoiler Ово че бити добра ноч предосечааааааам Spoiler одјава. Идем да продужим с с учење.
денеска ги имав сите можни расположенија што може да ги има еден човек. пмс е опасно нешто, маж ми ме нарече ЖЕНА ОЃИН