Ме боли грбот, ме болат нозете, ме боли раната, главата, очите ми се затвараат, имам подочњаци до колена. Ако видите некоја таква што спие во автобус да знаете дека сум јас
ненаспано, ужасно, лошо , најлошо ке пукнам ке експлодирам расплакано отечено цела нок аааааааааааааааааааа
Наспано, станав пред 2 саати и сат ипол ми помина во местење на кревети , суредување и диплење ухх, ама затоа сега и јас во пижами си уживам на фемина
Никако... нервозно... знам дека се нервирам за глупости, ама тоа е посилно од мене... и знам дека нема да биде на добро оваа моја нервоза, може ќе направам голема белја, ама не можам повеќе вака... понекогаш сакам да бев бесчувствителна, ништо да не ме тангира... ама не можам против природата... едноставно се си земам при срце... и секогаш давам, давам, давам... не знам да кажам не....
Светла точка - шопска салата за појадок! Додека јадам уште малку солзи ќе ми потечат од среќа Мислам дека ноќеска во 03h мојот желудник ја достигна кулминацијата на 6дневниот глад и ме колнеше жестоко, ама не му попуштив. Со кој ќе си игра играчки? (иако технички полноќ помина, можев да каснам нешто да го залажам). Црната точка на ова утро - кога го видов резултатот на Lakers и сфатив дека е 3:2, ко камион да ме прегази! Како за 10.35 се чувствувам добро, мирно и задоволно, минус делот со НБА, тоа не го спомнувам веќе, со желба денеска да најдам нешто, што барем малку ќе ја олади мојата мала, клаустрофобична соба...
се топааам некако како да ми виси нешто на глава теже, не се поместува а апче не ми се пие во целост се чувствувам ок, па нов ден - нов живооот
deneska se custvuvam srekno raspolozeno mislam deka ke poletam sinojka konecno se razjanija rabotite so marko i od sinojka sme vo vrska znaci sea sum mnogu srekna zadovolna se nadevam ova ke mi potrae pozdravce do site sto se custvuvaam isto kako mene