-- излези прошетај малку .. ако е и без врска ..размени мислење со некој си онака ... and yes... hang on! ќе помине !
Расположена сум за делење совети, а притоа не осеќам никаква еуфорија, а многу сакам родендени, мојот посебно. Мислам дека имам дилема сама со себе, дали да легнам или да чкртам уште некој минут тука... Фемина, не знам дали ми беше паметно што привремено ти се вратив зашто од октомври пак ќе ме снема.
Леле, не знам, измешано. Расположението ми варира од една во друга граница. Ми идат чудни мисли дека ќе ме снема еден ден, па залудно е да правам планови за недела, па дури и помалце. Ништо не е фиксно, нема веќе нервози. Од друга страна, многу се чувствувам еуфорично, а немам воопшто спиено, станав порано за да го живеам мојот ден подолго. Да, ќе речам чудно со еден збор.
Ужасно очајно изморена од глупости немам надеж дека ќе се подобри ситуацијата, и дека ќе тргне на подобро. немам веќе надеж, кога се нема разум, тоа е..(мислам за друго лице кое ми ги предизвикува овие чувства)