Не знам, ама сигурно нема да бидам мирна... море, ќе полудам! Добро бе, кај најдоа од сите три слаткарници во градов што ги затвориле, една од нив да биде таа во која што ти си нарачала торта?! цццццц... (да не е оваа во Маџари? ) А за озвучувањето... не знам... да ти го позајмам ова нашево?
Да Анатче, таа во Маџари е! Која несреќа, јас ретко нарачувам торти, татко ми уште ме убедува дека од таму супер биле тортите, ми вика на работа нон стоп ни носат од таму. Која белја! А за озвучувањето, еден систем и лап топ завршија работа Благодарам на понудата, и покрај се' успеав да останам зен
Добро се држиш, секоја ти чест! А за слаткарницата - штета, инаку, супер торти прават, стварно. Ама ај, ќе се најде друга слаткарница, сепак без торта славењето не поминува! А може за тебе специјално да ја отворат Ај да не сум ептен офтопик... сега се чувствувам поарно од прееска... после цела шолја јогурт и малку краставици и маслинки ам си сакам кога е вака топлоооо... чувствувам дека се топам, леб во уста не сум ставила четири дена, само на зеленчук сум (тука и таму по некоја праска и круша) и guess what - три кила се лизнав, ко ништо
Срцее Истуширај се и легни си, може ќе ти биде подобро, и не плачи!! Или ќотек сакаш Јас се чувствувам добро, ама и како камион да ме прегазил. Во пет си легнав во четири станав...
Со оглед на тоа што легнав во 3 и станав во 14 , наспана сум , не сакам да спијам до толку касно, утрото го преспивам, мака ми е, добро важно нема станување рано па после мака да ми биде оти рано сум станала
Se cuvstvuvam zamorno , denovive rabota preku glava ...a i renoviram vo firmata pa majstorive mi ja probusija glavava so nivnite alati ...no toa e toa- nema i jare i pare sto bi rekle postarite.
Загушливо,во секоја смисла на зборот. И жештините не ми пречат толку колку ова блуткаво,монотоно,тривијално,предвидливо и глупо секојдневие.Се` е тапа,се`...и сите,нормално и јас. Посакувам да се најдам на некое место,за кое појма ќе немам како сум се нашла таму ниту што барам,со некои сосема нови луѓе,да биде интересно,нешто малку опасно,ама само малку и...............и се зафилмав. ОК,не се филмам повеќе,ама стварно силна желба ми е ова.
Аххх НАЈУБАВо Исполнето... Цел ден си го поминав со него, си гледавме филмче се закачкавме се смеевме Се ми е убаво денес едвај чекам да ми се јави сега можеби ќе си дојде порано дома па ќе си правиме муабет на мсн лалалааа