Па вакаааа... си се разбудив како и секој ден еве незз колку дена по ред со главоболка бев расположена за кафенце и ми дојдоа гости и си се напивме... се измуабетивме вриев нешто во себе незз зошто ама си се истуширкав и некако ми помина, се релаксирав па испаднав малкууу со љубовта и кога си се вратив мајка ми ме изнервираааааа жива не е ако не го сторе тоа е сега чувствувам пак нервоза... па и овој мојот кој знае кај е и тоа ме нервира а јас дома и само се нервирам... а сите среќно прават по некои нешта, а јас дремам дома
Утрово се чувствувам малце поспано(па тукушто станав) тешко ми е ми се чини ме прегази возот што го сонив ноќеска... а пак кога ќе се сетам уште колку имам за учење па и колку е тешко тоа е ... Право! А пак маченцето мое трудно, љубоморно е пошто седам на интернет место да ја галам неа и ми се качува на лап топ! срценце мое!!!
Ок. Ја викнав другарка ми на кафе, да ми раскаже како си поминала во Маврово... Си направив ладен чај и уживам во дождов. Вчера успеав да се уморам толку многу, меѓу луѓе, ситуации, дождови, чадори и промоции, што кога дојдов дома, не можев да заспијам Сепак, деновите ми се помош. Ќе мора да биде обоено моето расположение во меланхолија уште некое време, па... Ќе видиме како ќе се чувствувам после извесен период.
Убаво... Не пропуштив многу освен кратка бура. Не ми е криво. Сочен ручек проследен со нервоза од мачката ми, која е очајназа парење. Бре, што жена-мачка ли ќе беше. Требала маж да се роди. Компромис, па опуштено кафе
Солидно се осеќам. Бев на ден ручек што малку ме извади од кожа... многу се накурчив значи, ама нема везе помина, супер си се чувствувам, само сега ме фаќа некоја мрза треба да учам, аман нека поминат и тие интерни у пм
Добро си се чувствував цел ден. Ама сега, како да ме префати главоболката. Многу ме боли главата. А пиштолот го нема, да и го извадам.
znam kako ti e i mene mi se slucuva taka,koga ke mi e taka tesko si pusta nekoja baladicka i ke si se isplacam i ke mi olesni