Ако го тргнеме настрана тоа што сум ненаспана, тогаш јас сум супер. Се чувствувам лајк а фиш, не не..ај фил соу соу хај
Па , не можам а да не кажам дека ми почна доста добро денов , се надевам нема времево да ми го расипа .
И покрај глупавово време, што знае страшно да ми делува врз расположението, се чувствувам супер зашто положив тестови, за возачка нели, утре полагам полигон и полна сум со енергија за тоа
Задоволна... само не знам до кога? Малце поспана, но преубаво поради синоќешната журка... која добро заврши. Обожавам да трчам на дождот...
Што знам, фино... исполнето... направив се што е во моја моќ да биде така, и сега сум си релакс... малку нозете ме болат од сандалите (знаев дека правам грешка кога ги купував , ама сепак...), но тоа не е ништо... ќе одмарам Сакам вака да се чувствувам секој ден, ама не можам. Уствари можам, но кога ќе бидам во ПМС, не можам... е тогаш - ураганот Annath наближува, beware
Па релативно добро Абе многу сум изморена,по цел божји ден само одам нагоре надоле Но, не сакам да се жалам,добро сум!!!