Како канта за ѓубре или сперма, како излитена маица од перење, како извалкана крпа од премногу бришење подови, како истрошено пенкало од премногу пишување.
Ne e loso moze i podobro da bide ama ne se znae kolku rabotite mozat da se izmenat za toj cel den i raspolozenieto plus
Denes... denes se osekam vo stilot. "" I TO ME ZABOLE "" .. dojdov na rabota. se oblekov vo sportska oprema i zaminav na SPORT. Trcanje, stomacni, sklekovi i malku na vratilo. Taka dobro se istrosiv sto sega vo mene ne dopira niedna negativa. Sportuvajte, dvizete se i se ke bide vo red.
Извежбано и хепи Чувството кога после вежбање се бањаш со гел што убаво мириса мм и тоа ме прави среќна
POLN SO ENERGIJA... iako sekoj den se poveke vreme pominuvam na vezbanje, Interesen mi e momentot bidejki bateriite se poveke mi se polnat namesto da se trosat... iako gi cedam do minimum.
Леле исто исто, и јас така се чувствувам, баш пишував во темата за фитнес, што повеќе вежбам, толку повеќе имам енергија и чекам следен ден да дојде за да вежбам пак
Почнав ненормално поспано и тромаво, со подочници кои обично ги немам. Не беа темни, тоа барем добро е. Некако се освестив, па ми беше океј, за да почне да ми се врти у глава пошо заборавив да пијам таблета (секогаш истата реакција). Откако се напив таблета - се средив, арно ама... Почнав за ситници да избувнувам и да имам чувство да докажувам и објаснувам дека нешто не е така како што некој тврди дека е. Па се разнежнив. Па ми беше океј. Па сега сум тажен и некако вознемирен. Исто ми беше и синоќа. Аман! Изгледа дека I got that summertime sadness...