Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.261
    Допаѓања:
    157.599
    Не сакам кога се чувствувам безпомошно и плачливо,не сум ова јас!Не сум ваква јас!Не сакам и да паничам баш кога не треба,сакам да се смирам и да знам што да правам со себе во моментов,ако не подобро ќе биде да одам да спијам и утре да се соочам со пеколот и помисла дека утре ова време без разлика на исходот ќе го гушам дечко ми!

2. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Fala babyketi na grizata ....ama taka mi e krs periodov, sardisana od site strani, pocnuvam da pisuvam stalno, ama nemozam da se iskazam , bas kako se custvuvam...i prekinuvam da pisuvam...bespomosno vo sekoj slucaj....sepak fala na grizata ...a za cetvrtok ne se sekiraj, tvoja e rabotata....znam ;) pozdrav :)

3. Fairybell

Fairybell Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    38
    Здраво на сите,јас пак сум ок денеска :) Хипика јас веке би требало да имам преминато во ЦД со Божиќни песни ,зашто по цел ден пеам,тешко на тој сто мора да ме трпи :lol: На бејбикети и пуштам среќа за интервјуто,и јас најдов оглас па ке аплицирам,и на сите форумџии студенти среќа за сесијава,знам како е.Ајт сега бацки за сите********

4. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    Свесно.

Само ми требаат 3000 евра онака, колку за промена.
    Ум, не фала.
    Само незгоди имам со него.

Тоа денес. Утре...

5. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Искрено...не баш добре волје :roll:
    Не знам зошто,не знам до кога,ретки ми се деновите кога е се ВО РЕД :roll: :?: А уште помалку знам како да си помогнам!?!

6. male4ka16

male4ka16 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    UZASNOOOOOOOOOOOOOOOO NE MOZAM I NE SAKAM DA ZIVEAM GOSPODE POMOGNI MI!

7. Lacrymosa

Lacrymosa Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    119
    Допаѓања:
    90
    се осеќам као гној.. го поебав колоквиумот филозофија... кој ќе буба пак за испит.. пм

8. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.109
    Имам претерано многу за учење полагам утре, а денес сум на работа и нема да имам време да научам. Пак ќе треба цела ноќ да не спијам и да учам и стварно не можам више. Па до кога вака?

9. Pla4ka

Pla4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2009
    Пораки:
    228
    Допаѓања:
    161
    Со лесно утре RainBow ти пуштам срека после ке ги чистис книгите од полозениот испит како јас денес уживав бидејки нема да ги гледам повеке на бирото.

10. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.109
    Фала ти пла4ка. Стварно е најубаво чувството кога ке положиш и мозеш да ги тргнеш книгите :D :)

11. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Онака некако безвезе се чуствувам,колку учам се мислам дека ништо,ама баш ништо дека незнам,аман веќе,има ли крај,а од друга страна со ми е мерак со врне снег надвор,убавиниииии,интресна работа каква ли тишина се создава надвор,кога врне снег.....

12. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    Vo pravo si Gordana10 nadvor kako da se slusa tisinata :) preubavo e.....po ovie nekolku dena snegot mi se cini mi go vreti raspolozenieto :) a inaku sum super osven sto imam mnogu za ucenje :worried: ama nekako sakam da se relaksiram pa taka si go gledam snegceto i si slusam muzika :)

13. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Е гледам сесијава ни ги запусти деновите :) на сите!Слабо стоиме со убаво расположение!Ах сега држете среќа за проклетиот испит утре,јас ќе стискам палци за вас!!!

14. barbiegirl

barbiegirl Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    49
    Хахаха ова го барав низ форумов :D
    Одамна се немам чувствувано вака супер!
    Ај во кратки црти да си кажам што имам... Вечерва бев на собиранка кај бившиот ми дечко и дојде една типка која пред некој 2-3 месеци се смува со него. Јасно и гласно се знае дека бившиот ми сеуште ме сака и дека и после година дена јас и он уште се мотаме. Било што било со типката он ја откачи со надеж дека јас и он ќе се смириме и вечерва прв пат ние тројца во иста просторија. Иако местово беше преполно со луѓе, он не се одлепи од мене. Не ми пречи да си се муваме јас и он во јавност зошто сите што бевме вечерва собрани знаат што и како е меѓу нас и колку он мене уште ме сака! :) Типката беше со мисла дека ќе го придобие, зошто е лудо вљубена во него, ама вечерва беше :worried:hock: WTF?!
    Хехех знам дека ќе помислите леле колку злобно, ама нешто кога е мое, MOE E!!! :D

15. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.109
    Хахаха оф леле се посмеав со постов над мене :) :) ама те разбирам тотално.
    Јас денес сум прекрасно расположена :D Заврши испитнава сесија конечно и како да ми падна камен од срце. Денес имав резултати од еден испит и сум положила, ама чекам уште за три па ќе видиме. Ај се надевам на арно ќе испадне.

16. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.216
    Допаѓања:
    139.883
    Ми се гади од сама себе! Имам купишта обврски, а јас не можам да се откачам од сурфање по интернет. И тоа трае со денови, да не речам цел месец...

17. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    Во ред, прибрано.

Од друга страна, сеедно ми е. Сакам да се откажам од некои клучни работи во животот што ми предизвикуваат фрустрација и нервоза, па чекам погоден момент да го објавам тоа и да завршам со некои поглавја.

18. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Прекрасно се осеќам. Секако за тоа е виновен снегов. Иако дома си дојдов жива вода и иако треба за 15 минути пак да бидам тоа, не ми е гајле. Едноставно е прекрасно. Охрид е бела бајка :)))))))))))))))))))

На sleepingbeauty му/ѝ се допаѓа ова.
  19. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Паааа...добро заради снегот,што убаво ми делува,ама кога ќе се сетам на се останато што треба да завршам,пред се сесијава...е некако ми се темни пред очи!Ама,ајде бе еден е животот,со тоа мото станав сабајле :lol:

20. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    Зосто злобно..таа ти го украла и ти направила лосо не ти нејзе сега си го вракас само своето гајле ти е :clap: мило ми е сто ти е убаво бидејки познато ми е тоа чувство од таква ситуација :lol:
    А инаку за темава..и денес ме дрзи добро располозение :) си купив нов фустан и денес испланирав како ке излегувам утре и многу сум срекна :lol: одамна се немам така дотерано и средено мислам не онака свакате се ТОП :lol:
    и планирам утре д абидам секси и да свртам некои погледи усте повеке и покрај тоа сто веке фатив некои типови како ме ловат..ако имам децко сакам да се поцувствувам посакувана..само флерт секако :worried:ilent: :D