Не сакам кога се чувствувам безпомошно и плачливо,не сум ова јас!Не сум ваква јас!Не сакам и да паничам баш кога не треба,сакам да се смирам и да знам што да правам со себе во моментов,ако не подобро ќе биде да одам да спијам и утре да се соочам со пеколот и помисла дека утре ова време без разлика на исходот ќе го гушам дечко ми!
Fala babyketi na grizata ....ama taka mi e krs periodov, sardisana od site strani, pocnuvam da pisuvam stalno, ama nemozam da se iskazam , bas kako se custvuvam...i prekinuvam da pisuvam...bespomosno vo sekoj slucaj....sepak fala na grizata ...a za cetvrtok ne se sekiraj, tvoja e rabotata....znam pozdrav
Здраво на сите,јас пак сум ок денеска Хипика јас веке би требало да имам преминато во ЦД со Божиќни песни ,зашто по цел ден пеам,тешко на тој сто мора да ме трпи На бејбикети и пуштам среќа за интервјуто,и јас најдов оглас па ке аплицирам,и на сите форумџии студенти среќа за сесијава,знам како е.Ајт сега бацки за сите********
Свесно. Само ми требаат 3000 евра онака, колку за промена. Ум, не фала. Само незгоди имам со него. Тоа денес. Утре...
Искрено...не баш добре волје :roll: Не знам зошто,не знам до кога,ретки ми се деновите кога е се ВО РЕД :roll: А уште помалку знам како да си помогнам!?!
Имам претерано многу за учење полагам утре, а денес сум на работа и нема да имам време да научам. Пак ќе треба цела ноќ да не спијам и да учам и стварно не можам више. Па до кога вака?
Со лесно утре RainBow ти пуштам срека после ке ги чистис книгите од полозениот испит како јас денес уживав бидејки нема да ги гледам повеке на бирото.
Онака некако безвезе се чуствувам,колку учам се мислам дека ништо,ама баш ништо дека незнам,аман веќе,има ли крај,а од друга страна со ми е мерак со врне снег надвор,убавиниииии,интресна работа каква ли тишина се создава надвор,кога врне снег.....
Vo pravo si Gordana10 nadvor kako da se slusa tisinata preubavo e.....po ovie nekolku dena snegot mi se cini mi go vreti raspolozenieto a inaku sum super osven sto imam mnogu za ucenje ama nekako sakam da se relaksiram pa taka si go gledam snegceto i si slusam muzika
Е гледам сесијава ни ги запусти деновите на сите!Слабо стоиме со убаво расположение!Ах сега држете среќа за проклетиот испит утре,јас ќе стискам палци за вас!!!
Хахаха ова го барав низ форумов Одамна се немам чувствувано вака супер! Ај во кратки црти да си кажам што имам... Вечерва бев на собиранка кај бившиот ми дечко и дојде една типка која пред некој 2-3 месеци се смува со него. Јасно и гласно се знае дека бившиот ми сеуште ме сака и дека и после година дена јас и он уште се мотаме. Било што било со типката он ја откачи со надеж дека јас и он ќе се смириме и вечерва прв пат ние тројца во иста просторија. Иако местово беше преполно со луѓе, он не се одлепи од мене. Не ми пречи да си се муваме јас и он во јавност зошто сите што бевме вечерва собрани знаат што и како е меѓу нас и колку он мене уште ме сака! Типката беше со мисла дека ќе го придобие, зошто е лудо вљубена во него, ама вечерва беше hock: WTF?! Хехех знам дека ќе помислите леле колку злобно, ама нешто кога е мое, MOE E!!!
Хахаха оф леле се посмеав со постов над мене ама те разбирам тотално. Јас денес сум прекрасно расположена Заврши испитнава сесија конечно и како да ми падна камен од срце. Денес имав резултати од еден испит и сум положила, ама чекам уште за три па ќе видиме. Ај се надевам на арно ќе испадне.
Ми се гади од сама себе! Имам купишта обврски, а јас не можам да се откачам од сурфање по интернет. И тоа трае со денови, да не речам цел месец...
Во ред, прибрано. Од друга страна, сеедно ми е. Сакам да се откажам од некои клучни работи во животот што ми предизвикуваат фрустрација и нервоза, па чекам погоден момент да го објавам тоа и да завршам со некои поглавја.
Прекрасно се осеќам. Секако за тоа е виновен снегов. Иако дома си дојдов жива вода и иако треба за 15 минути пак да бидам тоа, не ми е гајле. Едноставно е прекрасно. Охрид е бела бајка ))))))))))))))))))
Паааа...добро заради снегот,што убаво ми делува,ама кога ќе се сетам на се останато што треба да завршам,пред се сесијава...е некако ми се темни пред очи!Ама,ајде бе еден е животот,со тоа мото станав сабајле
Зосто злобно..таа ти го украла и ти направила лосо не ти нејзе сега си го вракас само своето гајле ти е мило ми е сто ти е убаво бидејки познато ми е тоа чувство од таква ситуација А инаку за темава..и денес ме дрзи добро располозение си купив нов фустан и денес испланирав како ке излегувам утре и многу сум срекна одамна се немам така дотерано и средено мислам не онака свакате се ТОП и планирам утре д абидам секси и да свртам некои погледи усте повеке и покрај тоа сто веке фатив некои типови како ме ловат..ако имам децко сакам да се поцувствувам посакувана..само флерт секако ilent: