Уф... добро се чувствувам.Прошетката во природа баш добро ми дојде, па и муабетот како ми се погоди...
Не знам ни јас како се чувствувам. Имам напади на среќа, а и напади на тага. И на нервоза. Ама насмевката преовладува.
после долг период денес конечно се чуствувам исполнета и среќна...немат некоја посебна причина ама ете...можеби поради времево
Настинато. Ова времево ме убива во поим. Насабајле е кочан, после се препотувам и толку ми е. Сега сред лето со чајчиња и фервексче
Ми треба мазење и галење, се чувствувам проклето омалаксано. После несвестицата, бледиот лик, очите со крем боја, и двата загрижени ликови на мама и дечко ми- уплашена сум и многу ми е мачно Од кај ли ми дојде ова...што ми се случува, арна си бев?????? Ооооффф... Па и овие над мене висат, ко небаре умирам. Ајт марш таму, не ме нервирајте уште повеќе, кај така се чудам што ми е, вие ми кревате тензија
Па денеска ,супер, што знам.Само едниствено треба малку повеќе сонце и повисоки температури, а не вака како есен да е. Но сепак супер ми бидејќи сите што ги сакам се покрај мене, а и си го имам и форумчево и вас.
првин поспано, па изнервирано, па среќно го видов срцето мое , па пак работно е еве крај на денот а јас сум без сила
ne mi e ubavo! mi fali spokoj! ili mi fali raspravija so decko mi! uffff sakam da se ispraznam! ama...ima i utre den,samo treba da bidam trpeliva!
Паа расположението бргу ми се менува, ама сакам денес да се чувствувам како вчера. Вчера цел ден бев по малку нервозна и на крај, вечерта ми беше нај убава. Многу бев позитивна, секакви глупости ми текнуваа и мислам дека ги пренесов вибрациите... Вииииииии