Моментално како си врне надвор.... Да ти е милина да лежиш стуткан под ќебе и да слушаш... Значи, етен есенски амбиент. Обожавам!
Се разбудив, не знам кај се наогам Ми доага да разбудам маж и да му кажам со кој сум имала се*с во сонот. Ако вака ми е со месеци, јас ќе се истрауматизирам, ептен ќе го изневерам мм Ептен имам грижа на совест од еден сон
Љељеее, ова хормоните исто како првиот пат, се ме нервира, на кавга ме тера Нешто што било пред пола век на маж ми низ нос му го вадам, со лесно нека му е и овој пат, ама така ме тера
Одлично, со до моментот кога на некоја будала ќе и текне дека треба да си бара рачка за да се расправа затоа што нема што другу да прави во животот па колку да се случува нешто.
denes sum top.... na rabota, dezuren... ke bide interesno.... denot za mene pocna vo 06 casot.. ke trae do utre vecer dodeka ne zaminam doma... vi posakuvam ubav odmor na site koi ste denes slobodni... a na tie kako mene... lesna rabota... pozzzz
Се расонив од мислење, не можам ни да читам, мисли 200 на час ми вртат. Што ми требаше некои теми да читам, маж ми се закани ќе ми фрли телефон и интернет ќе ми забрани Се мислам и јас на некое време да се исклучам од интернет, ова само стресови и црни мисли