Srekno, pricina sin mi, napisal na dvata testa se tocno. Ti si pricinata poradi koja uste ziveam, samo go molam gospod da si popameten od mene i da imas posreken zivot. Te saka mama najmnogu od se na svetot.
Koga stanav bev down. Potoa se razveseliv, i sega se iznervirav. Kako da ne mi vlijae negativnosta od drugite? Koga ke mi kaze tatko mi, jas sakav da najdam vrski za rabota ti nejkas. Kako da ne. Ako sakase da najdes ke najdes bez da mi kazes. No ne mu davam zasto e samo na zborovi, zasto tie lugje so misli toj ne mu pomagaat. Samo moze da se nasalaat so nego. Otkako pocina majka mi, samo podalecna stanuvam so nego. Negativna, isfrustrirana. Drugarka mi nasla rabota pred mene. Neka i e so srekja. Namesto da kaze ke se sredi, toj pravi da se osekjam poloso. Me sporeduva. Ete, nekoj ima poveke srekja od mene. Prvo ke mi se isturi posle vaka taka.
Za razlika od vremeto nadvor, jas sum top, me dvizi nekoja vnatresna energija i pozitivni misli, a priznavam ne sum cesto vakov...mislete pozitivno i imajte ubav vikend den.
Заспивам рано, станувам рано, стареам! Уште глупости да не сонував, ама хормони, дај Боже 9 месеци нека бидат здрави, не спиењето ќе се издржи