Бев заборавила некое време на ваквите хормонски промени, ама ветувам за скоро време пак ќе ве заборавам. И после не е до хормоните, ахам како не! Затоа сега ќе си подремам до сабајле на форум
Многу лошо. Тешко е кога знаеш дека се укажува на тоа дека блиска личност е на смртна постела и секој момент очекуваш да ти стигне порака која ќе го потврди тоа.
Иако во лоша психичка ссотјба. Фала Богу што тука за мене е мојот психолог. Се осеќам како да почнувам нов живот. Од сабајле си праам работи што ги сакам и колку е само пооодоброоо! Со се снимам кај што праам свеќа, и plank. Хаха кравчеее сум. Едвај се дигам Полека, но сигурно ќе се опоравам од се.
Абе чуствување шо да ти кажувам Мометално сум во клиника за гинекологија у Скопје чекам преглед со анестезиолог па да видиме за операција шо како - полипче ќе вадиме.
Прекрасно, срцево ми тропка како на мало дете....колку само мала ситница може да го направи човек среќен
Најлош ден... Бог да те прости мила моја, душа од човек, толку имаше пред себе а ти отиде.. штити не од таму, те сакам!
Разочарано, како досега не научив дека никој не ти мисли добро, како може нечии зборови и постапки толку да допираат до мене? Ете и денес си го покажавте вистинското лице, она кое нож в грб може да забие.