Сега подобро, што биде нека биде. Доста се замарам. Онака, на штрек сум. Кој знае што не ќе ми се случи до крајот на денот. И да, ме боли окото, цело моливче си го бутнав во око.
Убаво,позитивно,за промена. Секојпат кога ќе научам нешто ново(без оглед што на некому може да му се чини дека е ситно и беззначајно и без оглед што тој некој на моменти сум јас )успева да ми го подобри расположениево,макар привремено.Ама пак,што е вечно?Ништо..Сама си прашувам сама си одговарам.Аwesome,ко под дејство да сум,некакво... Имав гости денеска,МНОГУ.Ми се чини главава тапан ми е,ама среќен тапан од оние на средсело што се на празници.И конечно успеав да се изнаспијам како човек,многу подобро било вака. Од утре јово на ново.Panta rei,сакала јас или не......
Прекрасно. Иако сакав да поспијам утрово, сепак се раздвижив уште рано наутро, па после си поминав два-три сати со смеење со братучед ми додека "шлакавме" со бојата по количката, а притоа и на се околу нас, па едни прекрасни 2 часа на тренинг мавтав со рекетот и сега откако излегов од под туш уживам пред екранов и денсам по малку. СУПЕР МИ Е.
Пред се поспадно и премнорено,но не се давам сеуште. Исполнето,среќно и весело. Направив голема промена и добро ми годеше.
Конечно успеав и конечно дојде денот да ги заспијам сите бебиња по дома и да си гледам филм на мира. Ај’в гат д пауер.