Како се чувствувате денес?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Lilit, Nov 26, 2009.

1. Angelche

Angelche Популарен член

Среќно, исполнето, без никоја причина. Покрај тоа што немам време, си седам на фемина. Добро и ненаспана сум, ама знам дека тоа не ништо ново, па да не ве мачам да читате. Ете ме пак, не ми доаѓа памет да станам, ќе закаснам. :o Си ја пуштив првата песна што ја најдов, и ја слушам, а таа да ти била на некој чкљ јазик, па да не разбирам. Ах, еве сега ја сменив ја пуштив вејк ап кол, божем ќе ме разбуди, ама гледам дека не и оди на песнава, ќе треба да се послужам со несс. или некоја од моите песни. Ако по утрото се познава денот, јас ќе имам интересен ден. :rofl:

2. Hipica

Hipica Форумски идол

Лалаллалаллааллааааа........
    Неодолива :P

3. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Супер се чувствувам

4. annii

annii Популарен член

Малку нешто забушава гласот но добро :)

5. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Убаво се чувствувам. Некако олеснето, конечно ја завршив целата работа, дури успеав да излакирам и врата и сега го мирисам лакот и сфаќам дека ми се занесува во главата, Боже - потенцијален наркоман, убаво ми мириса значи, уште да отворам боја за чевли и отидов. :D

И сега ќе уживам, со филмчиња, праски и кафенце, во исчекување на најдобрата другарка и повторно кафе, и имам и винце , ма ќе си го отворам уште сега, сакам да си се напијам на раат, денски. :lol:
    Прекрасно се чувствувам, во мојата нова соба, во мојот нов кревет, утре ќе си гушнам еден Хуго :inlove: :inlove:

6. annnni

annnni Популарен член

трендафилка го направи ли зидот како што планираше...може да ни постираш мал дел од зидот да видиме како испадна баш ме интресира.. :*

7. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

^^ Немај гајле Аннни, ќе го сликнам уште денеска и ќе ставам слика, па ќе ми кажете ;) Не испадна лошо, како за молер-аматер :D

8. annnni

annnni Популарен член

ајде чекам да видам...
    и да не бидам офф топик.....денес се чуствувам многу гладноооооо :(

9. Rozich

Rozich Популарен член

Дебело !

:!: Освен тоа и многу навредено.Една исфрустрирана глупача решила да ги лечи својте комплекси на мене. :@ :@

10. Annath

Annath Форумски идол

Нервозна... не знам од кај ми се овие нервози во последно време, ама не ќе да е ова на арно... како да ги променам работите? Не можам да поднесам некои работи, и порано не ги поднесував, ама се тешев дека е привремено, и ќе помине, па не ми пречи да издржам. Ама сега, од ден на ден се повеќе се нервирам за ситници - не можам да сфатам како не им пречат на луѓето некои работи. Јас на крајот испаѓам лошата, т.е фрикот кој сака се да е совршено и сите ме гледаат бело. Аман бе, не сакам совршенство, ама сакам барем да е како што треба. Во таква средина сум растела, сум живеела 30 години, и сега очекуваат од мене преку ноќ да се сменам, да се прилагодам. А бе ќе се прилагодам, ама зошто само јас да се менувам?

И колку и да сум нервозна, штом седнам на фемина, нервозата - паф! - исчезнува... отсега, си препорачувам 3x1 дневна доза фемина :lol: :lol: :lol:

11. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Мрзливо . Сакам да направам многу работи , ама никако да станам и да ги реализирам . И да , ми се спие ...

12. Nina24

Nina24 Популарен член

Исто и јас :lol: Фемина ми е бегство од нервозите. Секогаш кога нервозна седнувам на форумов, за кратко време ги заборавам нервозите, па после и проблемите со ладна глава подобро ги решавам, откако ќе ми пројде тој првичен наплив на нервоза :D

13. Bibko

Bibko Истакнат член

Ептен уморно и Ненаспано

14. macysh

macysh Популарен член

настинатоо.. :( омалаксана сум и нервозна :?: ама ајде со фемина нервозата брзо си оди :D :D :D

15. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Збунето... Чувство што го мразам најмногу. Не сум таква. Ама ете...Периоди :doh:
    Ајде ќе помине. Ќе си се средам како и секогаш. Ќе си расчистам со себе...

16. Hipica

Hipica Форумски идол

Леле... душава ми се тресе...
    Нешто се случува со мене...
    Нешто поинкаво.

Ах, дошла тетката :lol: :lol:

17. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Vinozitke sto e toa sto te zbunuva : site ponekogas imame takov period ce pomine .Pozdrav do tebe

18. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

безвезе полна со омраза и гнев :devil: :@

19. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Поглупаво ли може да биде? Не знам! Ама дефинитивно за никаде сум!!! Не можам да си реализирам ништо што сакам,плановите што ги имам за иднината немаат ни поим да почнат да се остваруваат, од учење ми е преку глава, немам време ни раат да седнам на комп! Не знам... Не се чувствувам среќна... :( :( Можеби немав доволно среќа кога најмногу ми требаше, сега веќе е доцна!

20. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Цел ден се осекам поспано, станав во два, искочив и цел ден се осеќав поспано, и сега кога се вратив почнав да се расонувам, :lol: :lol: