Едвам чекам за кафаните да го исклучат сертификатот и да одам да си уживкам со бест френд, инаку денес убо се осекам....Нешто за вас, публикуме
Custvuvam golema blagodarnost Pred malce gi citav prasanjata sho sum gi postavuvala od starite profili Kolku sum bila zagref ....ahaahha ogrmona blagodarnost na clenkite sho mi odgovaraa so GOLEMO trpenie na ovie prosti prasanja hahaha stvarno sekoja cest Posebna blagodarnost do @Dream-Girl ,vie mi bevte edno vreme angelce koe sto me nasocuvase niz zivotot , za zal mozi kasno zabelezav ...ali sepak da se zablagodaram eve sega . So vas se zapisav i medicinsko i otvoriv transakciska smetka i sega dobivam stipendija . Da ne bevte vie i vaseto trpenie sega kuznaj kade ke zavrsev hahaha Uste ednas fala mu na sekoj clen / clenka na forumot koj sho naoga vo sebe trpenie i ni odgovara na nekoi stvarno idiotski prasanja , golemo golemo fala i se nadevam taa dobria dvojno ili trojno ke vi se vrati vas !!!!!!!
Затнато, едвај дишам, аман од оваа зима, нема абер за стоплување Прв пат да посакам и јас да се стопли, мислам дека ќе почнам тек тогаш да се одмрзнувам
Толку менланхолично одмана се немам чуствувано, па и на радио тоа песните уште толку ме буткат надолу. Нека дојде 4 да си идам дома .
Srekno, oti taka odbrav, oti nikoj ne go boli za mene - oti koga legnav na opeaciona masa svativ kolku sme sami vo ovoj svet. Tamu nemase ni roditeli, ni dete, ni nikoj. Odtogas sekoj den odbiram da sum srekna.
Нервозна и тоа многууу! Утре е многу важен ден за мене.Или ќе прославувам или ќе плачам цел ден. Трето нема . Во секој случај ќе споделам со вас. Посакај те ми среќа., ќе ми треба
После којзнае колку време денеска толку слатко сум се изнасмеала, што ми ја развесели душата, и малку ме опушти. Баш мислев кога последен пат вака слатко и од срце сум се смеела, па ми текна дека беше кога бев бремена, скоро две години од тогаш се поминати....
Прекрасно, утрото ми почна со убава вест, мн важна работа за мене се заокружи целосно, спонтано на раб дознав дека сум спасила нечиј живот, индиректно... Душата ми е полна, а срцево искрено се радува за сето ова....
Времето... лудило Ај што мава психички, и физички ме поремети, затната сум, едвај дишам, мислам од уши ќе почне да ми чури, пукнав еден месец Едвај чекам да се стопли, ама едвај, прва зима во мојот живот да премрзнам поштено