Никако. Буквално микс од емоции. Страв и безгрижност, рамнодушност и страшна загриженост не можам да не мислам како ќе биде понатаму.
Исфрустрирано.... Не можам да поверувам со какви искомплексирани и малоумни го делам воздухов.... Ги жалам нив и нивните малограѓански размислувања, а повеќе се жалам себе шо сум приморана да делам со нив неколку часа во иста просторија....
Малку ми е со овој глуп ПМС, па и сонот ноќеска ме дотепа, сега треба лута цел ден на маж ми да бидам Ако ме праша што ми е, малку е срамота да кажам зошто сум лута, ама што има врска сонот е крив Уште ме држи лутина
Значи што е работава не знам, ама со мајка ми нон стоп се расправам, порано бевме блиски, но некако се сменија нештатa, јас пораснав и односот ни се промени, постојано се контраме, и денеска ми се јави и пак истото , ме нервира што кога нешто и треба секогаш си бара и добива, а јас ако побарам нешто ме одбива, па уште и се лути, страшно. И реков те молам не ми се јавувај нема потреба да се слушаме.
Nostalgicno, se setiv kolku bev srekna vo minatata vrska. Si nedostigam takva. Vesela i poletna. Toe.