Ужасно, мизерно, бескорисно... Си го преиспитувам животот. Се молам за една работа и ја добивам, таман да се израдувам кога уште полошо ми се закачува на грб.
Predadeno... Znaete koga lugjeto si pravaat kako sakaat, a potoa ve prasuvaat za mislenje I sovet, a vsusnost samo baraat opravduvanje. Ne mislenje, ne im e bitno kako se custvuvas. E toa mi go pravi sopstveniot tatko. Mislam deka gi gubam cuvstvata prema nego. Mi zadade edna od najgolemata bolka vo zivotot a se pravi deka se grizi za mene. Osven finansiski ne se grizi. Samo kuka, place, a ni malku ne sum bitna jas I moite mislenja. Edvaj cekam da zamine nekade daleku. Od druga strana ovaa slucka mi rasipa se vo zivotot. Nejkam poveke bliskost so lugjeto. Imam decko I go sakam I custvuvam Kako jas sum poveke privrzanata. Eve tuka kazuvam od utre ke sum druga licnost, nejkam poveke blizina so nikogo. Ke se posvetam na sebe I na rabotata. Ja nema poveke starata Bella, ja unistivte. I ne mi treba poveke tvojata pomos, sama ke se snaogjam veke. Samo odseli mi se od doma.....
Преродено, среќно, после ден со пешачење и ручек поминат во околината на Беровското Езеро. Природата лекува, дефинитивно
Никако, испаничено, без веза, како впрочем и скоро секој глуп ПМС Се се ќе во ваков период минам ама ако нешто ме пецне баш во вакви денови се испаничувам. Уффф мир да се нема
Овој ПМС убаво ме докачи, за памет дека без витамини следен месец не! Па и ова соновите, какви глупости сонувам
Dobro utro,jas se cuvstvuvam kako JAS,odlicno sekoj den se podobro i podobro,srekna i srekna sekoj den
Се чувствувам и добро и лошо Зависи Ама у моментов се осеќам глупо после ова што прочитав…. отприлика 2000 идиоти има овде