уф денесс супер цел ден дома не сум прибрана,само шетам со друштво се глупираме абе одма ми помина денот ауфф да и тоа дететооо I don't need a parachute,baby if I've got you Baby if I've got you I don't need a parachute, you're gonna catch me,you're gonna catch me if I fall...down,down,down..
Не знам, збунето некако. Сама си правам проблеми со главата, па после морам да си ги решавам. Фрчат дедлајни од сите страни, а јас се занимавам со глупости. Е, Ариел, Ариел... чукни си ја главата!
Цел ден убавооооо. Благодарение на вас бре, еве пак ви кажувам ВЕчерва немав сили да се забавувам до сто саат, доволно ми е, цел ден гости дочек-пречек. Хих, ко небаре сега полнолетство да славам олку прославен роденден сум немала до сега
Ми се игра. Ми се денсаа. Оу јеаа!! И зошто ме собраа порано од party?!? Абе ајде, ќе си играм јас дома. Сама..
Ме боли глава..немам стабилност..и не знам уште што веќе ми е , а за се е виновно ова променливо време
Се чуствувам исполнето, радосно, среќно, пред се наспана, и се си е во најдобар ред... сега за сега...
Добро расположено Ми се пее ама сите се дома па ке ми пискаат, ај кај другарка ми уште малку ке си пееме заедно
хахах и ние со другарками го користиме заедничкото време да си пееме малце оти дома не можат да ме поднесат да врескам
конечно ми се врати апетитот по малце по малце ќе го биде....се чувствувам најадено и буцкасто помирена сум сама со себе и некако не чувствувам грижа на совест, па редно беше и јас да застанам цврсто во одбрана на мојот став