Јас и во мускули и во гради, посебно во едната, сите сценарија си ги направив во глава, само читам де симптом за болки во мускули де во гради, и готово се шардисав, одма си пишав дијагноза
Ехеее и јас си помислив на невролошки болести, не се секирај. Само треба да си се релаксираме, убава храна, чајче, филмчее, муабет со блиски и полесно е од гуглање
Не сум добар еве идам на лекар,настинат сум ама не како другите пати некако полошо ми е. Ама од друга страна мислам само на жени.Знам други пати коа ми беше лошо не мислев на ништо освен да оздравам.Ќе апдејтувам како сум, ако се влоши вие на гроб да ми дојте оро да заиграте...
Да ама ова неќеше со прашкови,еве кренав и температура.Антибиотик ми препишаа.Вечерта ќе кревам температура,се знам каков сум
Уморно, ама задоволно. Дента ептен продуктивно, е затоа сега со капучино во рака, под ќебенце, елка и сијалички околу мене, дрва пуцкаат во каминот, на репертоар Мизар, сама со себе, убавини .
Изгазено, луто и бесно, одвратни емоции, ама ајде ќе минат... Забот на времето ќе ги изгризе и збрише...