Osameno. Nekogas velam ke mi pomini toa cuvstvo. Ama sekogas koga izlezam i vidam kako drugite luge si go ziveat zivotot, poosameno se osekam. Dali vaka zasluziv da zavrsam, solo i so dupka vo srceto?
Осаменост не е страшно. Викаат некогаш кога сам си во најдобро друштво. Не си завршила жива си. Срцето дај му време ќе се оправи. Се надевам си во добро здравје. Запиши се на некој курс или некој спорт. Дај си насока и фокусирај се на себе. Кога сме сами најлесно е да работиме на себе. Помалку дистракции. Бидете позитивни. Убав е денот денес се изнаслушав песни од летечкиве пријатели сабајлево. Милион ластовици летаат. Малку ме нервираат чавкиве гракаат ко да им е последно ама тоа е мора нешто да мањка и тоа е дел од животот. Пријатно утро и убав ден.
Тешко, се спремаме за оперативен зафат па ми треба помош незнам кај да се обратам точно. Ве молам да ми предложите хотел во Скопје блиску Ре-медика, блиску East Gate Mall, не сум од Скопје па затоа незнам. Многу ми е важно да е таа околина поради болницата.
Искрено не ми се живее повеке Не ми се отвараат очи на сабалје,кога знам шо ме чека цел ден. Ако може некој повеке,бујрум.