Ариел се надевам дека некако ќе допреш до срцето на твојот сопруг и ќе ја ублажиш неговата мака ,сите понекогашги имаме тие тешки денови кои ни ја тиштат душата но што се може ...животот е скали некогаш си горе некогаш доле . Понекогаш животот знае да биде суров и токму кога мислиме дека е се воред и малку ќе здивнеме пред нас се ствара нов проблем .Знам сум го укусила и тој залак.Во овие моменти биди му подршка и не се нервирајте ,нервозата може да го изеде човекот ако не му се спротистави на време и со неа ништо не се постигнува . Поздрав и се надевам се добро ќе заврши
Фала за поддршката озбилнажена. Се надевам дека ќе успеам да го натерам да сфати дека тоа е само работа, и дека не треба толку да си зема при срце.
НЕНАСПАНА ненаспана ама ајде има време цел живот за спиење млада здрава права ....сепак ми се спие мн!
Се измолкнав некако од кревет и првото што го направив беше едно освежително капење. Свртив една палачинка во воздух, се најадов и правац да бидам вредна. Сега си кулирам по дома. Малце ме изнервира баба ми пошо поради неа морав каскадер да изигравам, али помина. Книџе ме чека...
Денот ми е полн погодок, како ми тргна ехеееееееееее...ке ме држи адреналинот до утре сабајле.Енергетично се чувствувам
Многу уморно, ненаспано, ама сепак задоволно си ја исполнив целта хихихиих.Сега може да легнам да се наспијам конечно