Се познава дека сум во ПМС? Се познава како не, сега само што ме дрма во денови на добиено а пред да добијам бев ,, прелепотица и најдушичка ", што ретко се случува! Се познава дека стареам? Секој месец нови убајни од ПМС симптоми. Ама ако ноќта е пред нас, ќе си подремам, хехе среќа не е лето , и ПМС е полесен на есен и зима
Како да тонам...неможам секојдневни обврски да извршам...никаков разговор не ми помага . Правам грешка по грешка Каква казна трпам и зошто не знам.
Фокусирај се на позитивните работи, секој ги има. Искажувај благодарност! И јас имав многу тежок период но помина за среќа.
Каква благодарност? Кај мене не поминува бидејќи тоа е катастрофална грешка од која нема назад и боли.
Зависи и каква е грешката ...што ако е некоја од која нема назад ...сигурно знаеш за што зборам. Има грешки што се исправат ...има некој што не се исправуват.
Треба да му искажам благодарност на докторот што ме уништи .... На господ што таму ме прати кај него.
Denes kako i sekoj den so nadez za podobro utre U glavno nemam maka so raspolozenie cak nekogas imam i napliv na sreka onaka ... Osetliv sum na nepravdi ama toa NE MI GO MENJa raspolozenieto vo denot Skromnosta mi e valjda odlika