Никако, како пред настинка иако со имунитет стојам ок . Емоциите на бесен ролеркостер. Се молам побрзо да заврши годинава, полоша ми се чини одамна немав.
Онака... Во еден момент среќно, во друг момент ми надојдат некои глупи мисли кои ме изместат од место.. Во превод се чувствува како "износени гаќи "
Kako nov clen razgleduvam po temive I op nekoj prasuva kako se cuvstvuvam. Kako voz da me pregazil. Kaj najdov deneska da ja vidam temava.
Анксиозно. Од утре нова работна недела со workaholic boss што ти виси над глава и не е задоволен од ништо.
Се чуствувам среќно Среќата ја чуствувам во себе, мирот и спокојот исто Господ е секогаш со мене Ми праќа Ангел чувар во текот на целиот ден Благодарна сум му на Господ, благодарна и задоволна на се она што го имам
Вчера гледав едни тимберленд чизми ги бендисав онака и планирав да ги купам и денес гледам не се достапни повеќе, така што ја си рачунам дека сум добила 200€, па ок е не е лошо.
Прекрасно. Овој период од годината ми е најубав...новогодишни украси дома исто и наработа, по некое топло чоколадо насмеани дечиња околу мене...убајна