Mi se loši.....,me boli želudnikot od glupu luge,kako možite takvi da se rodite,za nekoj posle da saka samo da povrati koga ke sluša za vas,inače happy kako i sekoj den sum,ubav mi e životot.
Фино, во Словенија сум на службен пат. Си каснав Mcdonalds, како што е редот коа ќе излеземе од МК. Малку да си ја оладам главата од се. Премногу стресови и притисоци.
Повторно се потсетив на работи од минатото. Тригерите за потсетување се многу чести и насекаде. Најголемиот тригер е самиот мој живот сега. Можев да бидам многу подобра верзија на себеси. Ако не гледав што прават (или не прават) другите и што другите мислат. Немав цврста слика за себе. Не знаев кој сум. И немав (психолошка/психичка) поддршка од никого. Многу влијанија, погрешни стекнати мислења, речиси 0 мотивирачки зборови од ни една личност во реалниот живот.
Prazno.. “dupka” vo stomakot.. a i komu e gajle koga ne razbiraat.. Boze daj mi sila da se nosam so zivotov, da ne me goltne se boram.
Многу се трудам, а добивам нули на сите полиња и не ми оди. Тажно се чувствувам и разочарано од се и од сите.