Сега веќе се чувствувам исцрпено...и некако разочарано од се помалку. На работа сега ќе треба да се напнам, а сесијава само што заврши немам време за одмор. А како би ми дошол еден, два дена барем не барам многу. Ама нема ни толку :? Ај да си го редактирам мислењето, се цувствувам ко гом..о што секој може да го згази.
Кул.Паѓа снег,јас после сесијски,односно исцрпено и безволно.Не знам што да правам со себе,не ми се седи дома,а сум комплетно шворц,а сакам и шопинг,епа нема!Се чувствувам подуено,треба да добијам,плус малце се поправив учејќи од утре режим.Ја меркам мајо диетана,ама татко ми ми рече не,пааааааа дали си ти нормална,со толку јајца холестеролот ќе го качиш,препорачана доза неделно е три...океј,океј,не викај.Ми повиши тон ко да имам 15...Ама од кај ќе знае па...ама од друга страна ми се мрси кожата многу од јајца и се исфрлам цела.Ризик јак,а друг вчера дефинитивно сфатив дека сум алергична на ананас!Супер,сега имам изговор за јадење на калоричните банани! Не знам бе,ич не сум расположена.Сега имам време,немам желба за социјализација,се подивев изгледа.Те не,сакам нешто да се случува и да гледам луѓе,ама ме мрзи или така нешто...нема везе. Не сакам после сесијско и после колоквиумско расположение,некако се чувствувам одвратно,чудно,неубаво!А ми требаат две недели да се соберам...страшно.
Denes malku podobro od vcera.... Nekako mnogu smireno vo dusata,a ne bi trebalo tolku da sum mirna....... Koj znae dali e na arno :roll:
Оф како ли се чуствувам денес?И самата незнам,ама некако ми сеедно,дури и да сака човек да ме изнервира ама максимално,мислам дека нема да му успее,така се чуствувам,ама ич не ми е гајле,порано се бев некако нервозна,со и да ми се десеше,ја како попарена скокав,сега ама ич не трзам.Со знам,некако почнав да ги гледам работиве посмирено,опуштено,затоа што сватив дека си трошам нерви за работи кои и можеби не се толку катастрофални.Ете така се чуствувам,сеедно ми е.
Се чувствувам како да се губам и пропаѓам во мизеријата на човечката глупост. Заборавив како е да најдеш смисла во нешто и да се чувствуваш корисно. Заборавив како е да направиш нешто без да очекуваш ништо за возврат. Заборавив како е откако ќе плачеш да ти биде полесно. Заборавив кога беше последната искрена прегратка што ја добив.... Заборавив многу работи и затоа денес се чувствувам бездушно.
Испразнато. Од директно-ударни есеи на ептен загрижувачки теми, плус караници со лицемерни баби, дома си дојдов мирна како бајче
утрово се чувствував colorful, петок е,си помислив... но боите се менуваа и менуваа и менуваа и сега сум totally gray... уживајте во викендот и за мене... :evil:
Хм,во последно време сум лимон табиет,што би рекла баба ми Ама сега во моментов,така,обично се чувствувам,како и да е тоа :roll:
Физички, цело тело ми е вкочането, коски, мускули се ме боли...иако нити пешачев многу, нити вежбав или слично...понекога[ вака ми се случува а ни самата незнам зошто. Што се однесува психички...денес се фатив самата себеси како сум задлабочена во мисли и можеби едно 20 пати ми се случи да му речам да го повторат прашањето затоа што не сум била сконцентрирана во моментот ... Петок, викенд...и пак не излегов...не сум расположена за ништо друго освем за седење дома на топло и правење апсолутно ништо. Како и да е, има еден дечко кој не ме знае, а јас онака го знам од излегвања...и мислам на него во последно многу............................нз што да кажам многу сум глупава што никогаш не му пишувам прва, секогаш тој мене...и мислам дека ке му здосади тоа и ке го изгубам . Не сакам да го изгубам, а страм ми е да му пишам прва .....ете си кажав горе долу што ми лези на срце
Баш сум лицемерна и никаква,не,не со луѓето,со нив сум добар идиот,кој секогаш попушта,наивно им верува те не,верува дека иако се лоши длабоко во себе носат нешто добро,во смисла ако не е добра пријателка,мора да е добра во кревет или во готвење,ме разбирате,нели?! Нејсе,мрчев,што мрчев за Матица,ама стварно го мислев,тоа дадичките сите се испоместиле за сликање и ме изиритираа,ама јас кога и отидов...ја сотрев!Си ја збогатив библиотеката бајаги...им најдов удобно местенце на книгичките,токму над главата до креветот,подредени по редослед како што сакам да ги читам! Сега си мрвкам пудинг од фина ванила и си читам книга-Дафне од Џастин Пикарди,следна Московски вектор!
Читачки. Си набавив куп книги од Матица. Ќе правам јога вежби на тепих после, малку да се размрдам. Слушам acid jazz и ме релаксира. Денес си се сакам апсолутно и само себе. (Не дека други денови не )
денеска катастрофа имам главоболка не спиев цела нок иако земав апче за смирување и денес посакав воопшто да не сум се родила и да не живеам .Но морам ако не за мене морам за деца знам дека им требам .Сакам да плачам да се извикам едноставно да се издувам но немам каде.. Се на се денес денот ми е катастрофа..
Јухууу,денес е се ОК,си ги потрошив залихите на пари,си купив патики,тренерки и неколку ситници,кремчиња,маскара...И сега сум онака FULL енергија,ама да не му излагам на татко ми пред очи оти отиде 2/3 од платата.Па што да правам кога јас не земам :mrgreen: