КАКО ДЕНОВИТЕ ДА СЕ БРОДОВИ А ОВОЈ ДЕН СЕ ВИКА ТИТАНИК.Без везе ете така се чувствувам.a kogo mu e gajle pak kako se cuvstvuvam..hm..sto se gledam smesna
Се на се - депресивно. Со такво чувство заспав - со такво и се разбудив... Па ова не било! Се досадувам цел ден. Се расплакав преска гледајќи Опра, ама и самата знам дека тоа ми беше само повод. Друга е причината и е длабока... ех што ти прави психата. Па и времево глупаво, ама не се жалам. Барем сочувствува со мене. Тоа е единственото што го прави тоа и благодарна му сум... ______________________________________________ Ама ми треба сега некој еден шамар да ми закачи!
Хипи, не си ја барај бељата со шамарот, да не ти дојде Гоу Вчера не згази од ќотек Денес имав бура од измешани чувства, на сите можни полиња. Каша попара!
Не знам...некако релаксирано,лежерно,успорено.Уште е еден во низата nothing special ден.И не дека очекувам нешто woooow,но се` што ќе го забрза ова пензионерско темпо се цени. Прееска сфатив дека некој премногу гледа CSI Miami,но тоа не значи дека и јас треба да влезам во тој филм.Нека си се замислува детектив и нека си најди некој друг за вкрстено да го испрашува,море љубопитност море море...исав да се немало.
ајде и покрај тоа што имаме сите тажни денови треба во животот да се сеќаваме на добрите и да не дозволиме злото да надвладее. се надевам дека ќе се развеселиш
Задоволна бре! И задоволена Среќна, насмеана, со сите овци на број. Уствари, не, чекај, една ми фали, ја пратив на шпиунажа
Супер беше отпрвин денов ама ми беше некако чудно од каде ова убаво однесување од негова страна,требаше да знам дека и тоа има цена.Хах...
Уште од сабајле за никаде! Празник, глупаво време, проблеми со нечија економска немоќ, смена на улогите во врската... Зборување од дома, што е доста реално иако е тешко!
Со оглед на тоа кој ден е, би требало да се чувствувам многу многу боље, амааааааааааааааааааааа... јас не сум толку разположена, ама ке се потрудам да бидам, и нема да дозволам никој да ми го уништи, мада пробуваат... епа нема....НЕ ДОЗВОЛУВАМ !!!!!!!!!!!!
Ненаспаноо...ме разбудија уште во 12 и од сон ни кафе ни ништо..право на усисивање и чистење на собата.Е тоа се случува кога мајка ми е дома