ужас како претепана цел ден ме боли главата настинав и тоа баш за празникот дури сите шетаат го користат убавото време јас седам дома и го трошам цел тоалет
Ми се случија некои работи, ама мислам дека би се средиле со текот на времето, а во глобала сум одличен, премногу ми е убав празник Велигден, и конечно се опоравив од мускулната повреда што ја имав на грбот и паузирав скоро месец дена од теретана. Едвај чекам да дојди утрешниот ден и да почнам.
Надежно. Треба да остварам некои контакти, што за интроверт како мене треба малку повеќе напор па се надевам дека ќе заврши се ок, и потоа со добра организација, малку среќа, и посилна борба со демоните ќе оди на подобро, како и што си посакав во на срце ми лежи.
Како за ПМС многу добро, Боже дали сум ова јас, да се штипнам, 2 месеци по ред ми е поднослив психички ПМС, за болките не ги сметам
Немам ПМС симптоми, немам ПМС симптоми Ом, Ом, омммм Секој месец некое ново лудило, таман реков ок сум, ме фати несоница, ми се воспалија непцата, ме фати стомак и грб. Таман заспав, саат ипол сум спиела се закашлав и толку, се разбудив како да сум спиела 6 часа. И сега ќе си дремам, да си свртам вниманието со нешто.
Што си немав работа од сон се разбудив, да видам колку е саат и се расонив, не можам да заспијам 2 часа се вртам Тежок ќе биде денот без малку сон како што си поспивам
Уште овој симптом го немав на ПМС, како силикон да имам на устата Е*ате и хормони и се Ај барем паметот да ми стои не мора да сум убава