Искрено на никој не му посакувам да е во моја кожа,ама имам една личност до мене,која пробува на секој начин да ме расположи,и му успева (секогаш ќе сум тука за него,затоа што во сите тешки моменти е со мене)
Tesko mi padna ova so baba mi, ne deka e neshto seriozno, ama mefati anksizonost shto koga utre ke ja nema? Edna od retkite licnosti e shto mi e se vo zivoto..
Конечно се опорави, и подобра е сега... ама самиот страв што ми се создаде и анксиозност веќе неколку дена сум ко намуртен... не за друго муштерииве на работа ми викаат што си сменет итн. Битно таа е подобро..
Убаво за промена, ќе се десат некои работи и одма си е подруго. Доста е само лошо во животот нека потрае и доброто.
Ne se cuvstvuvam ich dobro.. deneska tatko mi mi mazha negova prva bratuceda-doktorka pocinala od rak... posle krstko i tesko boleduvanje..
Таман неколку дена во нормала, пак почнува пеколот. Не го можам жешкото, таква безволност ме мава на жешко тоа страшно. Не можам да мислам, мозокот паштета ми се прави
Среќно и спокојно Добро е кога нештата излегуваат подобри отколку што си очекувал, конечно позитива...само нека трае.