Dadov sansa na drugarka... Koja me blokirala... I koja mnogu ja sakav... Si rekov aj mozebi kje se popravi kje se popravat rabotite koga ono taa prodolzila uste poloso da se odnesuva, na sekoja poraka se cuvstuvase toksicna energija sto I da predlozam go odbivase Ili mi gi ignonirase porakite, a pred toa me uslovuvase na nekoj nacin (sigurno nema da mi kaze, a site znaea za sto stanuvase zbor) mnogu mi e tesko lugje neznam sto da pravam a mnogu ja sakav dali da odam na psihijatar ne mi se ni zivee vekje.
Deneska ne mozev voopshto da spijam.. i samo se razbuduvav, a umoren bev i sum ushte.. obcno vikaat ako ne mozis da spijas, tvojot soul mate te misli ili sonuva.
Уморна до болка. Имав важен состанок, па уште еден, па измеѓу кафе паузи со лицемерни луѓе што уште толку ме исцрпи. Не сум ни јадена ни спиена како што треба. Имам еден куп обврски а сила ни трошка.
На раб на нервен слом, децата пак болни, јас пак болна, нема детски вирус што не го фаќам, децата ги поминуваат а јас буквално ги калемам вирусите еден на друг кај мене, сега баш гледам како сум се допишувала со докторката точно на 1 месец се разболуваат, па една недела пијат антибиотик, па 2 се подобро и пак одново.Мојот лупус збеснат на најјако, секој ден болки, умор, депресија. Плус овој период на празници посебно ми мава на психа, ми фали бебето што го немам дома, ме нервира што сум болна и што одам по лекари, нарушен ми е комплетно квалитетот на живот, како да имам 100 години и да ми истекол рокот за употреба.